Beheer

Onderhoud, administratie, jaarverslagen, wet- en regelgeving: bij een Vereniging van Eigenaren komt heel wat kijken. Als bewoners ben je immers gezamenlijk eigenaar van het appartementencomplex. Van der Velde & Hoen helpt bewoners en bestuurders met het VvE beheer. Dat doen we op de ons kenmerkende persoonlijke en betrokken manier. Zodat je als bewoners zorgeloos kunt genieten van je appartement!

In het appartement dat je hebt gekocht, wil je gewoon lekker wonen. Misschien wil je weinig of geen tijd en energie steken in zaken als administratie, onderhoud, behandeling van klachten en innen van bijdragen. En al helemaal niet in conflicten met medebewoners. Toch ben je als appartementeigenaar lid van een Vereniging van Eigenaren, en daarmee medeverantwoordelijk voor het beheer van het complex waarin je woont. 

Nederland heeft ruim 120.000 VvE’s. Een groot deel hiervan is niet of slecht georganiseerd en komt pas in actie als er problemen zijn. De bewoners kunnen hierdoor voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals achterstallig onderhoud, het moeten betalen van een hoge eenmalige bijdrage, geluidsoverlast en andere overtredingen van de huisregels. Uiteindelijk kan dit ook leiden tot waardevermindering van hun appartement. 

Een gezonde Vereniging van Eigenaren zorgt voor goed beheer van haar appartementencomplex. Dit komt ten goede aan het woonplezier, de woonomgeving en de verkoopprijs.

Van der Velde & Hoen heeft expertise op het gebied van VvE’s. Voor verschillende VvE’s in Friesland en Groningen verzorgen wij het beheer. Die functie vullen wij in op een betrokken, klantgerichte en vanzelfsprekend professionele manier.

Vraag een offerte aan en ontdek wat we voor je VvE kunnen betekenen!