Nieuwbouw Surhuisterveen.

 

Surhuisterveen is een levendige plaats met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen, sportfaciliteiten, Surhuisterveen heeft het. Met ongeveer 6.000 inwoners en een actieve middenstand is er in het centrum is eigenlijk altijd wat te doen. Van Korenfestivals tot aan modeshows. En niet te vergeten de jaarlijkse profronde.

De Dellen ligt dichtbij het centrum en het mooie hertenkamp van Surhuisterveen. Dus met recht duurzaam en centraal wonen.

Er worden vier soorten woningen aangeboden:

Type A: Hoge goot twee onder een kap woning

Type B: Lage goot twee onder een kap woning

Type C: Drie onder een kap woning

Type D: Vier onder een kap woning

Klassiek moderne, duurzame woningen
De woningen in het plan de Dellen zijn allemaal op elkaar afgestemd.  Alle woningen worden uitgevoerd in donkerrode bakstenen, zwarte dakpannen en witte (kunststof) kozijnen. In bouwstijl zit er een variatie tussen type A, B,C en D. Type A, Is een twee onder een kap woning met een hoge kap met een jaren dertig uitstraling. Type B,C en D, zijn twee, drie en vier onder een kapwoningen met een lage kap met een moderne uitstraling.

De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken met openslaande deuren naar de tuin. Type A en B hebben drie slaapkamers, praktische badkamer en een vaste trap naar zolder.  Type C en D hebben 2 slaapkamers, praktische badkamer en een vlizo trap naar zolder.

Aan comfort geen gebrek want de woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt, inclusief zonnepanelen, dikke buitenwanden, extra geïsoleerd glas, waterbesparende voorzieningen en vloerverwarming.

Alle woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt met vloerverwarming, kunststof kozijnen, compleet tegelwerk en sanitair en een aantal zonnepanelen.

Meer informatie over dit project vindt u HIER

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van project "De Dellen" in Surhuisterveen, vul dan onderstaande gegevens in.