Klaar voor de start...

... met Van der Velde & Hoen makelaardij!

Wilt u wel verkopen, maar bent u bang dat u uw woning verkoopt voordat u een leuke andere woning heeft gezien? U bent in de huidige woningmarkt zeker niet de enige.

Maar wat als u de woning van uw dromen ziet en u alle voorbereidingen voor de verkoop van uw woning dan nog eens moet starten? De kans is groot dat u snel moet handelen. Daarom is er nu: Klaar voor de start met Van der Velde & Hoen makelaardij!

Hoe werkt het?

Terwijl u rustig aan het rondkijken bent naar uw volgende woning, komt één van onze makelaars bij u thuis langs voor een waardebepaling. Wij informeren en adviseren u over de vraagprijs van uw woning, de marktwaarde en geven u tips om uw woning klaar te maken voor de verkoop. Vervolgens verzorgen wij voor u de complete en professionele presentatie, uiteraard allemaal in overleg met u. Wij zorgen ervoor dat achter de schermen alles klaar staat om te beginnen met de verkoop; klaar voor de start zogezegd. Op het moment dat u (eventueel onder voorbehoud verkoop eigen woning) een andere woning heeft gekocht, geeft u ons het groene licht en staat uw woning de volgende dag op Funda.

Ook klaar voor de start?

Klik hieronder om uw gegevens achter te laten of bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak met ons kantoor in Grootegast (0594-580055) of Surhuisterveen (0512-361474). Onze makelaars nemen graag de mogelijkheden met u door.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 8,7
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal