Draaiboek deelnemers Open Huizen Route


 

*       Wij versturen een mailing naar bij ons geregistreerde woningzoekenden.

*       U hoeft geïnteresseerde gasten uitsluitend rond te leiden door uw woning. Ga niet zelf onderhandelen met mogelijke kopers. Ook is het niet verstandig om over eventuele overname van meubels te praten, voordat zeker is dat de kijker de woning wil kopen. Als de gasten meer dan normale belangstelling tonen, vragen hebben of willen onderhandelen, schakelt u dan direct onze makelaars in voor verdere afwikkeling. Wij zullen dan de onderhandelingen namens u voeren. De makelaars zijn mobiel te bereiken.

*       U ontvangt een ‘inkijkexemplaar’ van de brochure van uw woning, welke u ter inzage op een strategische plek neer kunt leggen. Als de kijkers een eigen exemplaar van de brochure willen, dan kunnen zij dit aangegeven op het reactieformulier of kunnen zij deze downloaden via onze website (www.vandervelde-hoen.nl).

*       verzoek alle gasten vriendelijk om het reactieformulier in te vullen. Zo kunnen wij in de daaropvolgende week deze mensen benaderen om te horen of uw woning hun belangstelling heeft gewekt.

*       Wij verzoeken u de dagen volgend op de Open Huizen Dag de reactieformulieren aan ons terug te brengen, zodat wij de gasten telefonisch kunnen benaderen.

*       We gaan ervan uit dat de bezoekers goede bedoelingen hebben. Geef mensen met minder goede bedoelingen echter geen kans. Zorgt u er daarom voor dat (kleinere) kostbare zaken veilig zijn opgeborgen.

*       Een aantal dagen voor het open huis ontvangt u van ons een biljet met hierop de aankondiging van het Open Huis en de tijdstippen. De dag voor het open huis kunt u deze zichtbaar voor uw raam hangen.

*       Neem bij problemen of calamiteiten direct contact op met onze kantoren/makelaars.