€ 129.500,- k.k.

Hoofdstraat 131

Grootegast

Omschrijving

Deze charmante woning op ± 370 m² eigen grond behoeft enige modernisering maar is een solide basis om heerlijk centraal te wonen. De woonkamer is licht en sfeervol met de balken in het zicht en de aanwezigheid van de gashaard. De (nu nog) gesloten keuken heeft een eenvoudige inrichting met een granito werkblad en retro spoelbak. Leeftijdsbestendig wonen is mogelijk door de op de begane grond gelegen eerste slaapkamer en de daar tegenover gelegen badkamer met inloopdouche en vaste wastafel. In de hal vindt u een ruime inloopkast en het toilet. Dankzij de overkapping bereikt u altijd droog de achter het huis gelegen schuur van ± 20 m².

Op de eerste etage zijn twee slaapkamers van ± 10 m². Nette vertrekken met ook hier veel lichtinval en waarvan één van de kamers toegang heeft tot het dakterras. Op de overloop is nog enige bergruimte.

Achter de woning is een overdekt terras zodat u ongeacht de weersomstandigheden toch buiten kunt vertoeven. Dol op zelf geweekte groenten of fruit? In de diepe tuin is ruimte genoeg voor een leuke moes- of groentetuin.

Deze woning met potentie is ideaal voor starters of senioren die graag alle voorzieningen bij de hand willen hebben. Winkels, horeca en andere voorzieningen zijn naast de deur terwijl de op een paar minuten lopen gelegen “Notoaristuun” de mogelijkheid biedt om te onthaasten. En wilt u erop uit? In het coulisselandschap zijn prachtige fiets- en wandelpaden. Daarnaast bent u via de A7 snel in Groningen, Drachten of Heerenveen. Liever met het openbaar vervoer? Er zijn uitstekende busverbindingen.Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Grootegast
Type object
Perceel- / woonoppervlakte
370m2 / 55m2
Bouwjaar
1910
Aantal slaapkamers
3
Vraagprijs
€ 129.500,- k.k.
Staat
Normaal
Verwarming
Gaskachels
Zolder
Nee
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Ja
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,7
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal