€ 275.000,- k.k.

Hoofdstraat 163

Grootegast

Helaas deze woning is verkocht.

Omschrijving

Vlakbij het centrum van Grootegast staat aan de Hoofdstraat 163 deze karakteristieke boerderij op een perceel van ca. 3.000 m². Perfect geschikt voor iedereen die op zoek is naar een woonboerderij om geheel naar eigen inzicht te moderniseren. De boerderij beschikt over twee woongedeeltes met ieder een eigen opgang. Verdeeld over deze twee woongedeeltes vindt u onder andere drie slaapkamers en twee keukens. Het geheel is nog grotendeels in authentieke staat, dus een paar rechterhanden is zeker geen overbodige luxe.

Indeling

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het eerste woongedeelte met een woonkamer en een ruime woonkeuken. Er is in beide vertrekken veel lichtinval en u heeft een mooi uitzicht over de omgeving. Sfeerverhogend zijn de authentieke schouwen in beide ruimtes. De keuken behoeft enige modernisering maar heeft alles in zich om het kookhart van de woning te worden; een fijne plek om samen te komen met vrienden en familie. Vanuit de hal bereikt u de slaapkamers van ± 9 m². Hiervan heeft één vertrek de beschikking over een eigen douche, er is een separaat toilet.

Het tweede woongedeelte heeft een eigen opgang. In de hal, die toegang geeft tot het woongedeelte, is een ruime inbouwkast. Ook in deze woonkamer is een klassieke schouw en zijn er mooie details zoals de balken in het zicht. De gesloten keuken heeft een eenvoudige kookvoorziening. In de badkamer is een douche, vaste wastafel en een toilet. Er is een leuke slaapkamer van ± 9 m².

De inpandige schuur van ± 214 m² is voor veel doeleinden geschikt. Ideaal als bedrijfsruimte, zeer geschikt voor stalling, extra woon- dan wel studioruimte. De mogelijkheden zijn legio. Daarnaast is er nog de achter de woonboerderij gelegen extra schuur. Ook deze is voor veel doeleinden geschikt. Voor dierenliefhebbers zou dit een geschikte plek zijn om paarden of ander vee te stallen.

Aan buitenruimte geen gebrek bij deze leuke woonboerderij met eigen weidegrond en boomgaard. Er is ruimte genoeg om enig (klein)vee te houden.

Op een bijzondere plek met fantastische ligging staat deze karakteristieke woning die u nog naar eigen smaak en behoefte vorm kan geven. Een heerlijke woning met veel potentie. In het dorp Grootegast vindt u voorzieningen als, scholen, winkels en sportclubs. Groningen en Drachten zijn dankzij de om de hoek gelegen A7 en de Friesestraatweg makkelijk bereikbaar. Een prachtige kans om landelijk te wonen binnen de bebouwde kom.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Grootegast
Type object
Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
3000m2 / 125m2
Bouwjaar
1925
Aantal slaapkamers
4
Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Staat
Te renoveren
Energielabel
G
Zolder
Nee
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,7
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal