€ 329.000,- k.k.

Hoofdstraat 75

Grootegast

Omschrijving

Op zoek naar veel ruimte en toch op loopafstand van alle voorzieningen in Grootegast? Hoofdstraat 75 is een ruim vrijstaand huis met veel extra ruimte (een garage en een grote schuur) op een groot perceel van 670 m², vlak bij het centrum van Grootegast. Deze woning is levensloopbestendig: er is een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er nog drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping.
Hoofdstraat 75 in Grootegast beschikt over muurisolatie en grotendeels over dubbelglas.

Indeling

Via de grote hal (9 m²) met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping heb je toegang tot de woonkamer. Deze is samen met de eethoek 32 m² groot. De plafonds zijn mooi hoog en doordat er aan drie zijden ramen zijn, is het er heerlijk licht.
Naast de eethoek ligt een ruime slaapkamer van 12 m² met een wastafel en drie vaste kasten. Ook deze kamer is lekker licht en hoog.
De keuken is nu uitgerust met een 4-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven, maar er is genoeg ruimte om bij renovatie een grotere en luxere keuken te plaatsen.
Achter de keuken ligt een zeer royale bijkeuken van 12 m², met de witgoedaansluitingen. Hier vind je ook de badkamer, met een ligbad en wastafel. Achter de bijkeuken ligt een berging van 11 m², waar zich ook het eerste toilet bevindt.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, allemaal groot genoeg voor de combinatie van een slaapgedeelte en een werkhoek. Op de overloop bevindt zich het tweede toilet. Daarnaast zijn er twee ruime bergingen aanwezig. Veel extra bergruimte is aanwezig achter de knieschotten van de twee voorste slaapkamers.

Op het terrein is er alle ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De oprit links naast de woning leidt naar een garage van 18 m² met een overheaddeur. Daarnaast is er nog een grote houten schuur van ruim 40 m², ook met een overheaddeur.

In de royale tuin met veel privacy, die mooi op het zuiden ligt, is er alle ruimte om verschillende terrassen aan te leggen. Een mooie bloementuin of een grote moestuin? De ruimte is er volop. En daarnaast is er meer dan genoeg plek om ’s avonds met vrienden of familie te eten of met een hapje en een drankje van de avondzon te genieten.

Het levendige Grootegast biedt veel voorzieningen zoals scholen, winkels, sportvoorzieningen en een uitstekend openbaar vervoer. De stad Groningen is binnen 30 minuten met de auto bereikbaar.
In het centrum van Grootegast zelf vind je het schitterende park Notoaristuun. En in de omgeving zijn veel mooie wandel- en fietspaden te ontdekken.

Geïnspireerd geraakt hoe je al deze ruimte kunt gaan gebruiken? We plannen graag een afspraak voor een bezichtiging van Hoofdstraat 75 in Grootegast voor je in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Grootegast
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
670m2 / 153m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Onderhoud (binnen)
Redelijk
Onderhoud (buiten)
Redelijk
Ligging
Aan rustige weg en in centrum
Vraagprijs
€ 329.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
D
Isolatie
Muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand hout
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 34,6 bij 13,4 meter gelegen op zuid
Tuin(en)
Achtertuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal