€ 245.000,- k.k.

Warmoltsstrjitte 1

Harkema

Omschrijving

Op een A1 locatie binnen de bebouwde kom staat dit ruime bedrijfspand met diverse mogelijkheden. Dit voormalig bankgebouw is goed beveiligd, voorzien van de originele kluis en heeft op de begane grond speciale beglazing. Het geheel is eventueel, na toestemming van de gemeente, ook geschikt om twee appartementen te realiseren.

Indeling

Via de entree komt u in het ruim kantoor van ± 50 m², hier is voldoende plaats voor een aantal werkplekken en een receptie. Daarnaast is er op de begane grond nog een separaat kantoor van ± 7 m², een safe van ± 6 m² en een keukentje met eenvoudig keukenblok. In de gang vindt u een net toilet, bergruimte en de meterkast. Via buitenom bereikt u de aangebouwde stenen garage van ± 20 m² en de berging.

Op de eerste verdieping is nog een viertal kantoorruimtes van respectievelijk ± 21 m², 16 m², 14 m² en 9 m². Prettige vertrekken waarvan een enkele kamer voorzien is van praktische kastruimte. Op de overloop bevindt zich een badkamer met douche en vaste wastafel en een apart toilet.

Via een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping waar zich twee kamers van elk ± 16 m² bevinden. Beide kamers hebben elk twee ruime vaste kasten. Ook vindt u hier een ruime berging (± 7 m²) met opstelling voor de CV-ketel.

Het geheel is deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Ook is er een airco installatie aanwezig.

Dit goed onderhouden gebouw op ± 422 m² eigen grond heeft een tuin met zonneterras en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een solide geheel met prettige en lichte werkruimtes en een vrij uitzicht over de omgeving. Groningen, Drachten en Leeuwarden zijn, dankzij de om de hoek gelegen ontsluitingswegen, makkelijk bereikbaar. Gezien de bouw is het object ook zeer geschikt om er appartementen in te realiseren.

Er is geen BTW van toepassing.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Harkema
Type object
, Woonhuis
Perceel- / woonoppervlakte
m2 / m2
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
Onderhoud (binnen)
Onderhoud (buiten)
Ligging
Vraagprijs
€ 245.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Energielabel
A

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Hoofdtuin
Geen tuin
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Stuur e-mail

Omgeving

Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 8,6
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal