€ 245.000,- k.k.

Warmoltsstrjitte 1

Harkema

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Op een A1 locatie binnen de bebouwde kom staat dit ruime bedrijfspand met diverse mogelijkheden. Dit voormalig bankgebouw is goed beveiligd, voorzien van de originele kluis en heeft op de begane grond speciale beglazing. Het geheel is eventueel, na toestemming van de gemeente, ook geschikt om twee appartementen te realiseren.

Indeling

Via de entree komt u in het ruim kantoor van ± 50 m², hier is voldoende plaats voor een aantal werkplekken en een receptie. Daarnaast is er op de begane grond nog een separaat kantoor van ± 7 m², een safe van ± 6 m² en een keukentje met eenvoudig keukenblok. In de gang vindt u een net toilet, bergruimte en de meterkast. Via buitenom bereikt u de aangebouwde stenen garage van ± 20 m² en de berging.

Op de eerste verdieping is nog een viertal kantoorruimtes van respectievelijk ± 21 m², 16 m², 14 m² en 9 m². Prettige vertrekken waarvan een enkele kamer voorzien is van praktische kastruimte. Op de overloop bevindt zich een badkamer met douche en vaste wastafel en een apart toilet.

Via een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping waar zich twee kamers van elk ± 16 m² bevinden. Beide kamers hebben elk twee ruime vaste kasten. Ook vindt u hier een ruime berging (± 7 m²) met opstelling voor de CV-ketel.

Het geheel is deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Ook is er een airco installatie aanwezig.

Dit goed onderhouden gebouw op ± 422 m² eigen grond heeft een tuin met zonneterras en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een solide geheel met prettige en lichte werkruimtes en een vrij uitzicht over de omgeving. Groningen, Drachten en Leeuwarden zijn, dankzij de om de hoek gelegen ontsluitingswegen, makkelijk bereikbaar. Gezien de bouw is het object ook zeer geschikt om er appartementen in te realiseren.

Zie de 360graden foto's op: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/harkema/object-40216300-warmoltsstrjitte-1/

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Harkema
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
422m2 / 303m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Prijs
€ 245.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (7 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Zolder
Ja

Energie

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Hoofdtuin
Achtertuin van 5 bij 19 meter gelegen op noordwest
Tuin(en)
Achtertuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 8,6
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal