€ 119.000,- k.k.

Vuurtorenpark 205 0

Hollum

Omschrijving

Op zoek naar een fijne plek om te onthaasten en te genieten van een heerlijke waddenvakantie? Dan is dit uw kans. Deze recreatiewoning met uitzicht op de vuurtoren, heeft een mooie ligging op vakantiepark “Boomhiemke,” daarnaast zijn strand, bos en heide op loopafstand. Deze instapklare recreatiewoning (2018) is zo goed als nieuw en nagenoeg onderhoudsvrij. De woning wordt aangeboden zonder eigen grond. Er is eventueel wel de mogelijkheid om deze grond er bij te kopen.

Indeling

De woning is een oase van licht dankzij de grote raampartijen en de gunstige ligging. De schuifpui geeft toegang tot het zonneterras, u loopt zó met een hapje of een drankje naar buiten. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, 4- pits gasplaat en een afzuigkap. Ook in de nette slaapkamers is lekker veel daglicht en veel bergruimte. De luxe badkamer heeft een inloopdouche, een badkamermeubel met vaste wastafel en toilet.

Het recreatiepark is lekker ruim van opzet, hierdoor kunt u ongestoord genieten van het buitenleven op het zonneterras. Erg praktisch is het vrijstaand schuurtje waarin u eventuele fietsen of andere zaken kunt stallen.

Op een mooie plek op het Waddeneiland Ameland staat deze prachtige 4- persoons recreatiewoning die inclusief inventaris verkocht zal worden. De woning is onderhoudsvrij, volledig geïsoleerd en heeft kunststofkozijnen. Dankzij de ligging kunt u op ieder moment van de dag in alle rust van de zon dan wel schaduw genieten en zijn zee en strand op loopafstand.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook makkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan (met uitbreidingsplannen naar 18 holes), supermarkt en horecavoorziening zijn op het park aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Bos, heide en de bekende vuurtoren liggen om de hoek.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Bungalow, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
258m2 / 46m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
Aan rustige weg
Vraagprijs
€ 119.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal