€ 239.000,- k.k.

Vuurtorenpark 273 0

Hollum

Omschrijving

Deze 4-persoons recreatiewoning ligt op een idyllische plek op Vakantiepark Boomhiemke. Vrijwel aan het eind van een doodlopend weggetje, dat langs de duinen omhoog kronkelt en naast de duinen die de begrenzing van het park vormen. U heeft daardoor extra privacy in de woonkamer en een fraai uitzicht op de natuur ernaast!
Dus als u zoekt naar een fijne plek voor een heerlijk verblijf op één van de mooiste Waddeneilanden, Ameland, dan is Vuurtorenpark 273 zeker het overwegen waard. Dit is een prachtige plek om ’s avonds met een hapje en drankje op uw terras te genieten van een mooie zonsondergang.

Vlakbij het mooie strand bij Hollum vindt u op Vakantiepark Boomhiemke deze 4-persoons recreatiewoning met een mooi terras en een fraai perceel. Een meer dan fijne plek om te onthaasten en van een heerlijk verblijf op het Waddeneiland Ameland te genieten. Deze recreatiewoning (2018) is zo goed als nieuw en nagenoeg onderhoudsvrij. Niet alleen heeft deze woning een mooie ligging op het park, maar strand, bos en heide zijn ook op loopafstand.

Indeling

De woning is een oase van licht dankzij de grote raampartijen en de gunstige ligging. De schuifpui geeft toegang tot het zonneterras. De keuken heeft een neutrale, eigentijdse uitstraling en is van alle gemakken voorzien: een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.
De grootste slaapkamer heeft een grote en handige kastenwand met schuifdeuren. Ook de tweede slaapkamer biedt praktische opbergruimte. Ook in deze nette slaapvertrekken is lekker veel daglicht. De luxe, moderne badkamer heeft een inloopdouche, een badkamermeubel met vaste wastafel en een hangend toilet.

Het recreatiepark is lekker ruim van opzet. Mede door de fraaie ligging en de begroeiing naast de woning zijn rust en privacy gegarandeerd en kunt u ongestoord genieten van het buitenleven.

Op een mooie plek op het Waddeneiland Ameland staat deze prachtige recreatiewoning die inclusief inventaris verkocht wordt. De woning is onderhoudsarm, volledig geïsoleerd en heeft kunststofkozijnen. Dankzij de ligging kunt u op ieder moment van de dag in alle rust van de zon dan wel schaduw genieten en zijn zee en strand op loopafstand.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook gemakkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan (met uitbreidingsplannen naar 18 holes). Een supermarkt en een horecavoorziening zijn op het park aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Bos, heide en de bekende vuurtoren liggen om de hoek.

Zelf ervaren wat deze idyllisch gelegen 4-persoons recreatiewoning op het prachtige Ameland u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Vuurtorenpark 273 Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
202m2 / 46m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg
Vraagprijs
€ 239.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal