€ 207.500,- k.k.

Vuurtorenpark 299 0

Hollum

Omschrijving

Ontbijten met uitzicht op de Amelander vuurtoren of ’s avonds met een hapje en drankje op uw terras genieten van een schitterende zonsondergang? U heeft vanuit de woonkamer een fraai uitzicht op de vuurtoren. Deze recreatiewoning heeft een zeer plezierige inrichting, waardoor het een meer dan fijne plek is om te onthaasten. Hier kunt u echt van een heerlijk verblijf op het Waddeneiland Ameland genieten. Deze recreatiewoning (2018) is zo goed als nieuw en nagenoeg onderhoudsvrij. Het geheel heeft een mooie ligging op vakantiepark ‘Boomhiemke’.

Algemeen
Op een mooie plek op het vakantiepark ‘Boomhiemke’ op het Waddeneiland Ameland staat deze prachtige 4-persoons recreatiewoning die inclusief inventaris verkocht zal worden. De woning is onderhoudsvrij, volledig geïsoleerd en heeft kunststofkozijnen. Het perceel is 229 m2 groot.
Of u nu van rust houdt of graag actief bent, hier vindt u wat u zoekt. Dankzij de ligging kunt u op ieder moment van de dag op de veranda rond het chalet in alle rust van de zon dan wel schaduw genieten. Op de veranda zijn 2 windschermen geplaatst die niet alleen zorgen voor beschutting, maar ook voor privacy.
Binnen 1 minuut loopt u in het aan het park grenzende duingebied. En binnen 15 minuten loopt u via dat duingebied op het strand. Ook kunt u een prachtige wandeling van ruim 10 kilometer maken door aan het park grenzende natuurgebied grenzend over het midden van het eiland naar Nes. Bovendien grenst het fietspad door de duinen direct aan het park. Van hier kunt u fietsen naar Ballum, Nes of Buren, maar ook naar het fietspad langs de fantastische Waddenzee. En tot slot vindt u een mooie 9 holes golfbaan op 5 minuten lopen van het park.

Indeling
De woning is een oase van licht dankzij de grote raampartijen en de gunstige ligging. De schuifpui geeft toegang tot het zonneterras. De keuken heeft een neutrale, eigentijdse uitstraling en is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, 4-pits gasplaat en een afzuigkap. Ook in de nette slaapvertrekken is lekker veel daglicht en beide kamers beschikken over veel bergruimte. Er zijn verduisteringsgordijnen geplaatst zodat het ook in de zomer lekker lang donker blijft in de slaapkamers. De luxe badkamer heeft een inloopdouche, een badkamermeubel met vaste wastafel en toilet. Daarnaast is er een berging waar u uw fietsen en andere spullen op kunt bergen.

‘Boomhiemke’
Het recreatiepark is lekker ruim van opzet. Het beschikt over een overdekt zwembad, een restaurant, snackbar, bowlingbaan, fietsverhuur, wellnescentrum, kleine supermarkt met verse broodjesservice, wasmachines en drogers en een animatieteam tijdens de schoolvakanties. Kortom, alles services die u zich kunt wensen voor een heerlijk verblijf.
In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. In Hollum vindt u ook een grote supermarkt met een uitgebreid assortiment en een viswinkel van Metz. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook makkelijk bereikbaar.

Zelf ervaren wat deze 4-persoons recreatiewoning te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Vuurtorenpark 299 in Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Bungalow, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
291m2 / 46m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht
Vraagprijs
€ 207.500,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal