Muntsewei 18

Klooster Lidlum

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Muntsewei 18 Klooster Lidlum ligt in een prachtig deel van Friesland op een geweldige landelijke locatie. Aan een rustige weg en toch vlakbij de A31. Omgeven door grasland en weidse uitzichten vindt u hier alle rust en ruimte, maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid van werken aan huis. Het perceel is met 9.840 m² meer dan royaal. Dat geldt ook zeker voor de schuur die erbij hoort: deze heeft een oppervlakte van 698 m². Muntsewei 18 Klooster Lidlum heeft twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. In de huidige indeling zijn er in totaal vier slaapkamers, maar er zijn gemakkelijk meer te realiseren.

Indeling
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer van 35 m². Deze biedt aan drie kanten weids uitzicht op de landerijen rondom. De woonkeuken is uitgerust met keuken in hoekopstelling. Vanuit deze ruimte heeft u ook meteen uitzicht op het terras. In de aangrenzende bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de ruime garage van 28 m² met elektrische overheaddeur.
Er zijn twee royale slaapkamers op de begane grond. Waarvan er nu één in gebruik is als werkkamer. Deze kamer is tegelijkertijd ook voorzien van vele inbouwkasten. Ook is er een badkamer met douche en wastafelmeubel. De gang die toegang geeft tot de slaapkamers en badkamers heeft nog twee extra inbouwkasten voor al uw spullen.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers met veel bergruimte en een kleine badkamer voorzien van een wastafel en toilet. De overloop biedt daarnaast nog toegang tot een grote zolder, waar gemakkelijk meer slaapkamers zijn te realiseren. Hier is ook de stookruimte gesitueerd.

De voorzieningen van Franeker bevinden zich op korte afstand. Franeker beschikt over vele winkels, horecagelegenheden, scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs), kerken, sportvoorzieningen en gezondheidszorg.

Zelf ervaren wat deze grote woonboerderij op een schitterde locatie u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Muntsewei 18 Klooster Lidlum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Klooster Lidlum
Type object
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
9840m2 / 181m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Onderhoud (binnen)
Redelijk tot goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Rookkanaal en natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Inpandig
Garagevoorzieningen
Elektra en elektrische deur
Capaciteit
2 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal