€ 142.500,- k.k.

Van Stolbergstrjitte 2

Kootstertille

Helaas deze woning is verkocht.

Omschrijving

Dit hoekhuis aan de Van Stolbergstrjitte 2 beschikt over een oprit naar een grote garage achter de woning. Het maakt het perceel waarop de woning staat net even iets ruimer ten opzichte van de tussenwoningen. De staat van onderhoud is goed en de woning staat in een rustige buurt.

Indeling:
U komt de woning binnen in de hal. Deze hal ontsluit het toilet, de meterkast, kelder, en de keuken. De vloer is voorzien van plavuizen. De keuken is L-vormig opgesteld, uitgevoerd in crême met een donker werkblad en heeft een landelijke uitstraling. In een aparte kastruimte bevindt zich de cv-installatie. Via een open verbinding met een toog komt u in de woonkamer. Die is voorzien van een donkere laminaatvloer. Aan de achterzijde geven twee openslaande deuren toegang tot de tuin. Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Deze geeft toegang tot drie slaapkamers
en de badkamer. Zowel de kamers als de overloop zijn voorzien van een donkere laminaatvloer. De badkamer is modern en heeft een inloopdouche met thermostaatkraan en een stort- en handdouchekop, een luxe wastafel met spiegel en een zwevend toilet. De vloer is voorzien van donkere tegels in groot formaat. De woning beschikt over een vliering van ongeveer 15 m². De ramen op de begane grond zijn voorzien van kunststof kozijnen.

De voortuin is onderhoudsarm en bestaat uit grind met daaromheen een buxushaag. De achtertuin is voor het grootste gedeelte betegeld en heeft een aparte bloemborder en een riante loungehoek. Deze is overdekt zodat u ook van het buitenleven kunt genieten als het weer net even wat minder is. De garage biedt voldoende ruimte om er uw auto te stallen maar kan tevens dienstdoen als klus- of hobbyruimte. De oprit naar de garage biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. In het dorp Kootstertille zijn verschillende voorzieningen zoals een kleinschalig winkelcentrum, een hobbyzaak en
een bloemen- en kledingwinkel. Het dorp heeft een actief verenigingsleven en biedt volop ruimte voor ontspanning. Dat geldt trouwens ook voor de jachthaven en het kanaal. Het openbaar vervoer bestaat uit een busverbinding en een taxibedrijf. Met de auto bent u snel op weg in de richting van Leeuwarden of Drachten. Deze hoekwoning is geschikt voor starters en een gezin.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Kootstertille
Type object
Hoekwoning
Perceel- / woonoppervlakte
253m2 / 90.50m2
Bouwjaar
1972
Aantal slaapkamers
3
Vraagprijs
€ 142.500,- k.k.
Staat
Normaal
Verwarming
CV-ketel, Intergas HRE A label
Zolder
Nee
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,7
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal