€ 335.000,- v.o.n.

De Wit's Reed 0

Kornhorn

Omschrijving

“Een parel in het Westerkwartier” zo wordt het natuurgebied Curringherveld ook wel genoemd. Het Curringherveld is een mini dwarsdoorsnede van het Westerkwartier met zijn dobben, petgaten en houtsingels. Via het Curringherpad wandelt u vanuit Kornhorn door dit unieke en afwisselende landschap.

Nabij deze prachtige landelijke locatie net buiten de bebouwde kom van Kornhorn bieden wij twee bijzondere bouwkavels aan van respectievelijk ± 1869 m² en ± 1871 m² groot. De kavels zijn bestemd voor het bouwen van een schuurwoning (zie impressies), eventueel in combinatie met een aanbouw en een vrijstaand bijgebouw en kosten per stuk € 335.000,- vrij op naam.

De kavels worden aangeboden inclusief schone grondverklaring, aansluiting water, elektra en riolering. Bij aankoop van een kavel is er de mogelijkheid om een schetsontwerp te laten maken door Adema Architecten uit Dokkum*.
Kornhorn is landelijk in het natuurgebied Curringherveld gelegen, een prachtig wandelgebied met vele culturele activiteiten. Kornhorn heeft een basisschool en een multifunctioneel centrum 't Hornhuus. Voor uitgebreide voorzieningen is men aangewezen op de plaatsen Surhuisterveen, Marum en Grootegast deze plaatsen zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. Kornhorn ligt in de grensstreek van Groningen, Friesland en Drenthe. Deze centrale ligging in Noord-Nederland betekent dat Groningen, Leeuwarden en Heerenveen in ongeveer 30 autominuten bereikbaar zijn. Ook Nationaal Park Lauwersmeer en Nationaal Park De Alde Feanen zijn in een half uur te bereiken.

Bent u net zoals wij onder de indruk geraakt van deze unieke nieuwbouwlocatie? Wij nodigen u van harte uit voor een gesprek.

* vraag naar de voorwaarden.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Kornhorn
Type object
Bouwgrond
Perceel- / woonoppervlakte
1869m2 / m2
Bouwvorm
N.v.t
Bouwjaar
N.v.t
Onderhoud (binnen)
N.v.t
Onderhoud (buiten)
N.v.t
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Koopsom
€ 335.000,- v.o.n.

Indeling

Aantal kamers
0 kamers (0 slaapkamers)
Aantal woonlagen
0 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Geen tuin
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Funda
Verkoop 9,0
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
77 Google-reviews: 4,7/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal