€ 294.000,- k.k.

Abel Tasmanweg 84

Lutjegast

Deze woning is bijna verkocht.

Omschrijving

Let op: deze woning wordt aangeboden met een bieden-vanafprijs. Ieder bod vanaf deze prijs zal worden besproken met de verkoper. De bieden-vanafprijs is een startpunt voor onderhandeling naar een koopsom.

Op een mooie locatie, aan het rand van het dorp staat deze karakteristieke woning met fraai uitzicht over de landerijen. Het geheel staat op ± 11.174 m² eigen grond, heeft 4 slaap- kamers en beschikt over een grote schuur en een flink stuk grasland. Een leuk huis met veel ruimte en mogelijkheden. Zeer geschikt voor starters, een gezin en dierenliefhebbers.

Indeling

De woonkamer van ± 39 m² is ruim van opzet en heeft een weids uitzicht over de landerijen en de rest van de omgeving. Sfeer verhogend is de gezellige gashaard. De gesloten keuken van ± 11 m² heeft een kookunit met veel bergruimte, inbouwoven, gasfornuis, afzuigkap en koelkast. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel. Er is een separaat toilet. De inpandige schuur van ± 58 m² is voor veel doeleinden geschikt. Daarnaast is er nog een extra schuur van ± 103 m². Voor dierenliefhebbers zou dit een geschikte plek zijn om paarden of ander vee te stallen.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers van ± 11 m², 10 m², 9 m² en 7 m². Knusse kamers met ook hier een mooi uitzicht over de omgeving. Op de overloop vindt u nog een ruime berging.

Achter de boerderij staat een garage van ± 17 m² voor een eventuele auto.
Aan buitenruimte geen gebrek bij deze leuke boerderij met eigen weidegrond. Er is ruimte genoeg om enig (klein) vee te houden. Bijkomend pluspunt is het fantastisch weids uitzicht over De Mieden.

Op een bijzondere plek met fantastische ligging staat deze karakteristieke woning die u nog naar eigen smaak en behoefte vorm kan geven. Een heerlijke woning met veel potentie. Groningen en Drachten zijn dankzij de om de hoek gelegen A7 en Friesestraatweg makkelijk bereikbaar. Een prachtige kans om landelijk te wonen binnen de bebouwde kom.
Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Lutjegast
Type object
Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
11174m2 / 73m2
Bouwjaar
1905
Aantal slaapkamers
4
Vraagprijs
€ 294.000,- k.k.
Staat
Normaal
Verwarming
CV-ketel, Nefit
Zolder
Nee
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,4
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal