€ 165.000,- k.k.

Havenstraat 10

Niekerk

Deze woning is bijna verkocht.

Omschrijving

Op een perceel van ± 605 m2 eigen grond staat deze vrijstaande woning met mogelijkheden. Het geheel heeft een fraaie ligging aan de rand van het dorp. Dankzij de doodlopende weg heeft u geen last van verkeersoverlast. Een pittoreske woning met potentie. Zeer geschikt voor starters of senioren.

De woonkamer op de begane grond is voorzien van grote raampartijen, dit vertrek voelt door de grote hoeveelheid daglicht dan ook verrassend licht en ruim. Naast gelegen is de eerste slaapkamer van ± 10 m2. De gesloten keuken van ± 9 m2 is voorzien van een eenvoudig keukenblok met fornuis en afzuigkap. Erg praktisch is de grote provisiekast. In de bijkeuken van ± 6 m2 is de aansluiting voor het witgoed. De badkamer heeft een douche en vaste wastafel, er is een separaat toilet.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers van ± 12 m2 en 7 m2. Leuke vertrekken waarvan de grootste slaapkamer nog een eigen wasgelegenheid heeft. Daarnaast beschikken de kamers over erg veel bergruimte.

Achter de woning ligt de diepe tuin. Een oase van groen en ideaal voor iemand met groene vingers. Erg prettig is de afwezigheid van directe achterburen, hierdoor kunt u ongestoord van uw rust en privacy genieten. Een eventuele auto kunt u kwijt in de garage of op uw eigen oprit. Andere zaken kunt u stallen in het aangebouwde schuurtje.

In Niekerk zijn voorzieningen als een basisschool, winkels, horeca en sportvoorzieningen. En de ligging van de woning is ideaal, u bent binnen enkele minuten bij de Friesestraatweg die Groningen en Leeuwarden verbindt. Komt u gerust langs om zelf te ervaren wat deze leuke woning u te bieden heeft.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Niekerk
Type object
Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
605m2 / 77m2
Bouwjaar
1950
Aantal slaapkamers
3
Vraagprijs
€ 165.000,- k.k.
Staat
Normaal
Verwarming
CV-ketel, Remeha Avanta
Zolder
Nee
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,3
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal