€ 198.500,- k.k.

Provincialeweg 155

Opende

Helaas deze woning is verkocht.

Omschrijving

Op ruim perceel van maar liefst 1.300 m² gelegen.
Een mooie vrijstaande woning aan de rand van een dorp. Dat is het beste van twee werelden. Aan de ene kant heeft u de faciliteiten van de ‘bewoonde wereld’, aan de andere kant staat u met één been in het groen. Een goed voorbeeld daarvan is de vrijstaande woning aan de Provincialeweg 155 in Opende.

U komt de woning binnen in de hal die de woonkamer ontsluit. In de hal bevindt zich ook de trap naar de eerste
verdieping. Als u de woonkamer binnenkomt valt de grote hoeveelheid licht direct op. De woonkamer (inclusief
keuken ± 31.5 m²) vouwt zich als het ware om de trap. Aan de rechterzijde heeft u de ruime open keuken met nog een eetgedeelte. Via de keuken bereikt u de tweede entree van de woning. Deze entree zit aan de zijkant van het huis en ontsluit niet alleen het toilet maar ook de ruime bijkeuken die aan de garage grenst. Deze garage (± 11 m²) is overigens alleen buitenom te bereiken. Terug naar de eerste hal brengt de trap u naar de verdieping waar zich de drie slaapkamers (± 14 m² met vaste kast, ± 8 m² met vaste kast en ± 7,5 m²) en badkamer bevinden. En over ruimte gesproken, onder de woning heeft u ooknog eens de beschikking over een kelder.

De tuin is bijzonder ruim en bestaat grotendeels uit gras. Kortom, daar heeft u weinig aan te onderhouden, hoogstens een keertje maaien. Een stukje van het huis staat een schuur van ± 50 m². Aan de achterzijde kijkt u uit over een weiland en enkele bomen. Daar ziet u altijd wel een paar vogeltjes die op zoek zijn naar een maaltje. Tja, in de natuur woon je nu eenmaal nooit alleen. De woning ligt op een bijzonder mooie plek aan de rand van het dorp. Toch zijn uw buren niet ver weg mocht u behoefte hebben aan dat spreekwoordelijke kopje suiker.

In de buurt beschikt u over een supermarkt, scholen, theater en verschillende sportvoorzieningen. Maar een stukje verder, prima te doen op de fiets, vindt u Surhuisterveen met veel winkelvoorzieningen. Met de auto bent u via de A7 zo in de andere plaatsen in de omgeving. Die bereikt u overigens ook prima met de bus. In de omgeving zijn verschillende wandel- en fietspaden te vinden die u langs de mooiste plekjes van deze streek brengen. Het ‘Blotevoetenpad’ is daar een goed voorbeeld van. Kortom, een woning voor mensen die graag lekker comfortabel wonen in een natuurlijke omgeving.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Opende
Type object
Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
1300m2 / 82m2
Bouwjaar
1960
Aantal slaapkamers
3
Vraagprijs
€ 198.500,- k.k.
Staat
Normaal
Verwarming
CV-ketel
Zolder
Nee
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,7
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal