Lijsterbesstraat 47

Grootegast

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Deze woning biedt net iets meer dan zijn buurtgenoten. Als onderdeel van een van de blokken van vier woningen aan de Lijsterbesstraat in Grootegast, heeft nummer 47 een ruime oprit naast het huis en een bredere achtertuin. In die bredere achtertuin staat een grote garage en schuur. Lijsterbesstraat 47 in Grootegast ligt in een kindvriendelijke buurt en heeft grotendeels HR +++ dubbel glas en kunststof kozijnen. Het perceel is 283 m² groot.

Indeling

Via de diepe voortuin en de oprit met plaats voor meerdere auto’s bereik je de voordeur. Daarachter is de hal met de meterkast, een separaat toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met halfopen keuken (samen 37 m²) heeft een mooie grote raampartij aan de voorkant, waardoor hij heerlijk licht is. In de nette keuken met 4-pits kookplaat en afzuigkap is er ruimte voor een koelkast en een vaatwasser of een wasmachine. Door de royale indeling is hier alle ruimte om een grotere luxe keuken te realiseren. Achter de keuken ligt de grote bijkeuken van 8 m² met witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin. Die is onderhoudsvrij ingericht en met veel privacy. Er is plek genoeg om verschillende terrassen aan te leggen. Een mooie bloementuin of een grote moestuin? De ruimte is er. De garage met overheaddeur achterin de tuin is samen met de schuur 41 m² groot. Meer dan genoeg ruimte om niet alleen een auto te stallen, maar ook om spullen op te bergen en fietsen te stallen.

De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en is met 14 m² heerlijk royaal. Dan zijn er nog twee ruime slaapkamers: een van 13 m² aan de voorzijde en aan de achterkant nog een van 7 m². Alle drie zijn ze heerlijk licht door de grote ramen.
De badkamer is op een mooie manier gerenoveerd en heeft vloerverwarming. Er is een fraai wastafelmeubel, een moderne douche en een hangend toilet. De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken. Hier vindt u niet alleen bergruimte, maar ook nog een royale slaapkamer van 14 m².

Het levendige Grootegast biedt veel voorzieningen zoals scholen, winkels, sportvoorzieningen en een uitstekend openbaar vervoer. De stad Groningen is binnen 30 minuten met de auto bereikbaar. In het centrum van Grootegast zelf vind je het schitterende park Notoaristuun. En in de omgeving zijn veel mooie wandel- en fietspaden te ontdekken.
Benieuwd naar deze fijne en ruime woning met vrijstaande garage en diepe voor- en achtertuin? We plannen graag een afspraak voor een bezichtiging van Lijsterbesstraat 47 in Grootegast voor je in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Grootegast
Type object
Eengezinswoning, Hoekwoning
Perceel- / woonoppervlakte
283m2 / 119m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Grotendeels dubbelglas

Garage

Garage
Vrijstaand hout
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 7,5 bij 10 meter gelegen op oost
Tuin(en)
Achtertuin en voortuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal