Nijebuorren 13

Harkema

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Nijebuorren 13 in Harkema is recent met smaak volledig gemoderniseerd en verduurzaamd. Deze woning maakt het begrip ‘instapklaar’ echt waar: alles is als nieuw. Je hoeft hier alleen de verhuisdozen uit te pakken.
Deze leuke woning heeft vier slaapkamers, een garage, een onderhoudsarme tuin met veel privacy en veel bergruimte in de vorm van vaste kasten en een grote vliering. Het perceel is 338 m² groot. Bij de recente renovatie is veel aandacht besteed aan het verduurzamen van de woning, het geheel is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel beglazing. De woning staat op loopafstand van scholen, winkels, eetgelegenheden, een huisartsenpost en bushaltes.

Indeling
Naast het huis ligt een ruime oprit met een royale overkapping. Vanuit de ruime hal van 7 m² met een luxe gemoderniseerd separaat toilet kom je naast de open keuken in de woonkamer uit. Woon-, eetkamer en keuken zijn samen 45 m² groot. Ze zijn mooi licht door de ramen aan vier zijden. De glazen pui met openslaande deuren bij de eethoek zorg voor een mooie verbinding met het terras erachter. Een heel plezierige plek om avonden met vrienden door te brengen. Vanuit de hal is de badkamer op de begane grond toegankelijk. Deze is met mooie en luxe materialen gerenoveerd. Hij is uitgerust met een badkamermeubel, ligbad en inloopdouche.
Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een tweede hal met de trapopgang naar de eerste verdieping. Hier zijn van voor naar achter achtereenvolgens: Twee ruime en sfeervolle slaapkamers, beide met een praktische vaste kast. Een wasruimte van 5 m² met de witgoedaansluitingen en een zwevend toilet. Een derde slaapkamer en daarachter de zeer royale ‘master bedroom’ die niet zou misstaan in een luxe hotel, compleet met een fraai vrijstaand bad.
Op de tweede verdieping zijn twee vlieringen met veel bergruimte, toegankelijk met een vlizotrap. Rechts achter de woning staat een aangebouwde stenen schuur van 23 m².
De tuin is onderhoudsarm ingericht. U heeft er veel privacy: achter de tuin staat geen woning. Er is een groot terras direct achter de eethoek en een tweede rechts achter de schuur.

De voorzieningen van Harkema bevinden zich op korte afstand. Harkema beschikt over een bakker, slager, horeca, BSO, basisscholen, kerken en sportvoorzieningen. Daarnaast is het centrum van Surhuisterveen met haar vele voorzieningen dichtbij. Ook beschikt Harkema over een zeer goede ontsluiting in de richtingen Leeuwarden, Drachten en de A7 (Groningen - Heerenveen).

Nieuwsgierig naar wat deze recent volledig gemoderniseerde en verduurzaamde vrijstaande woning met een royale tuin u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor een bezichtiging voor u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Harkema
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
338m2 / 136m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 15 bij 10 meter gelegen op noordwest
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal