€ 449.000,- k.k.

De Blieke 51

Hollum

Omschrijving

Ruimte, rust en groen. Deze gezellige recreatiewoning staat op een prachtig royaal perceel van 663 m². Hier kunt u met een drankje heerlijk op uw terras zitten. De Blieke 51 in Hollum is een goed onderhouden 6-persoons vrijstaande recreatiewoning op een prachtige locatie, op een ruim perceel.

Het strand is op loopafstand, evenals het bos en het gezellige dorp Hollum. Volop genieten van al het goede dat Ameland te bieden heeft op het gebied van natuur, ontspanning en culinaire genoegens.
Deze woning heeft een woonkamer met een fraai hoog schuin dak, drie slaapkamers en een ruime aangebouwde berging. De woning heeft energielabel C. Er is geen verhuurverplichting.

Indeling
De woonkamer is 24 m² groot en heeft aan drie kanten raampartijen. De glazen schuifpui nodigt uit om op het op het zuiden gelegen terras te zitten, uit de wind achter een luxe glazen windscherm. Tevens is er een tweede terras aanwezig.

De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser. Er zijn twee identieke slaapkamers van 9 m², die door het hoge plafond heerlijk ruim aanvoelen. Beide slaapkamers zijn voorzien van box spring bedden. De derde slaapkamer biedt ruimte voor een stapelbed. Alle drie de slaapkamers zijn uitgerust met een vaste wastafel met Grohe mengkranen en ruime (hang/leg) kledingkasten. Zowel de douche als het separate toilet met fonteintje zijn op een fraaie manier met kwaliteitsmaterialen gerenoveerd.

In de aangebouwde schuur van 6 m² – handig voor het opbergen van tuinmeubilair of fietsen – bevindt zich de wasmachineaansluiting.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook gemakkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan (met uitbreidingsplannen naar 18 holes). Een supermarkt, horecavoorziening, zwembad, bowlingbaan en animatie zijn op het park aanwezig. Strand en zee, bos en heide zijn op loopafstand. Fiets- en wandelpaden zijn op het eiland volop aanwezig en prima begaanbaar.

Zelf de sfeer van deze groene oase proeven en heerlijk tot rust te komen op deze prachtige plek? We plannen graag een afspraak voor u in om De Blieke 51 in Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
663m2 / 59m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg
Vraagprijs
€ 449.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas en volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal