Jubileumactie

Jubileumactie

Wij hebben wat te vieren! Edward en Ronnie zijn in 2018 exact 20 jaar ondernemer en trakteren.

Schakelt u ons voor 1 augustus a.s. in om uw woning te verkopen, dan betaalt u  geen € 595,- maar slechts € 250,- incl. BTW voor ons zeer uitgebreide presentatiepakket, met o.a. een virtuele tour, woningvideo en plattegronden in 2D en 3D.

Gratis waardebepaling

Een succesvolle verkoop begint bij het bepalen van de waarde van uw woning. Dat doen wij kosteloos en zonder verplichtingen. Een keukentafelgesprek bij u thuis waarbij één van onze makelaars alles met u doorneemt. Marktwaarde en vraagprijs, verkooptips en onze dienstverlening passeren de revue, zodat u meteen weet waar u aan toe bent én concreter op zoek kunt naar een volgende woning. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Klaar voor de start

Wellicht twijfelt u. U wilt graag verkopen, maar enkel als u zeker weet dat u die ene leuke woning kunt kopen. Daarom hebben wij “klaar voor de start” geïntroduceerd. Dit houdt in dat wij uw woning achter de schermen klaar zetten voor de verkoop; foto’s worden genomen, plattegronden gemaakt en brochures gedrukt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Heeft u die ene leuke woning gezien, dan geeft u ons een seintje waarna uw woning de volgende dag op Funda staat.

Meteen profiteren van deze actie?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Gewoon bij u aan de keukentafel.

Neem contact op

Funda
Verkoop 8,3
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal