Heemskerkstraat 10

Lutjegast

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Op een kindvriendelijke plek in een rustige buurt staat deze ruime woning met drie slaapkamers. Naast de woning is een ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s. En zowel de tuin aan de voorkant als die aan de achterzijde zijn extra breed. Het perceel is 213 m² groot. En er is meer: deze keurig onderhouden woning heeft een airco in de woonkamer, kunststof kozijnen, zonnepanelen en energielabel B.

Indeling
Vanuit de entree heb je toegang tot de grote lichte woonkamer met halfopen keuken (samen 33 m²). Door de ruime voortuin is deze heerlijk rustig. En door de grote ramen is hij plezierig licht. De ruim opgezette keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Achter de keuken is een tweede hal met toegang tot de tuin.

De royale hoofdslaapkamer van 13 m² ligt aan de achterzijde. Er is veel bergruimte in de vorm van vaste kasten. Aan de straatkant is er een ruime slaapkamer van 12 m², ook met vaste kasten. Daarnaast is er nog een slaapkamer van 6 m², die ook prima als werkkamer te gebruiken is. De badkamer is uitgerust met een fraai wastafelmeubel en een luxe douchecabine.

Via de vlizotrap op de overloop is de ruime vliering op de tweede verdieping te bereiken.
Achterin de onderhoudsarm ingerichte tuin staat een schuur en een overkapping. Hier is het goed toeven, ongeacht hoe het weer is.

In Lutjegast vindt u voorzieningen zoals een basisschool, een multifunctioneel centrum en meerdere (sport)verenigingen. Lutjegast kent van oudsher een zeer divers aanbod aan verenigingen en in het nabij gelegen Grootegast vindt u een uitgebreid voorzieningenniveau. Groningen en Leeuwarden zijn dankzij de A7, Friesestraatweg en via het OV makkelijk bereikbaar.

Wilt u eropuit? Lutjegast wordt omsloten door meerdere prachtige wandel- en fietspaden, waarvan een aantal u naar De Baak leiden; een markant herkenningspunt voor de omgeving, uitkijkend over de ‘Groene Dorpsploats’.

Nieuwsgierig geworden naar wat deze ruime hoekwoning op een kindvriendelijke plek te bieden heeft? We plannen met plezier een bezichtiging voor je in om Heemskerkstraat 10 in Lutjegast te laten zien.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Lutjegast
Type object
Eengezinswoning, Hoekwoning
Perceel- / woonoppervlakte
213m2 / 86m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel en elektrische boiler eigendom
Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 10 bij 5 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin en voortuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal