Groningerstraat 57

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Aan een doorgaande weg in het dorp Surhuisterveen staat dit karakteristieke jaren ‘30 bedrijfspand, wat dankzij zijn royale oppervlakte vele mogelijkheden biedt. Zo is er een bedrijfswoning aanwezig en is het mogelijk de overige ruimten te gebruiken als praktijk-/kantoor-/ of winkelruimte. Ook voor een ruimte vragende hobby is dit pand heel geschikt. De naastgelegen garage/werkplaats maakt het plaatje compleet.

Het energielabel van het pand is label G.

Indeling bedrijfsgedeelte: entree met diverse winkel-/praktijk-/kantoorgedeelten (respectievelijk ± 63 en 108 m²), diverse bergingen, een kantoor (± 10 m²) en een kantine (± 34 m²) met toegang tot de tuin.
Het bedrijfsgedeelte wordt centraal verwarmd middels een HR-ketel.
Bestemming: detailhandel in combinatie met bedrijfswoning. De laatste jaren werd het pand gebruikt voor dagbesteding (werkplaats en winkel) in combinatie met bedrijfswoning.

De aangrenzende gang geeft daarnaast toegang tot een ruime opslagruimte (± 17 m², evt. geschikt als slaapkamer), een provisieruimte, een dubbel toilet en de garage/werkplaats.
Op de verdieping aan de voorzijde bevinden zich de slaapvertrekken. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig en ook de badkamer en een apart toilet bevindt zich hier. Mocht u op de begane grond 1 of meer slaapkamers willen creëren, dan is daar een mogelijkheid voor.

Indeling bedrijfswoning: vanuit de hal heeft u middels een gang toegang tot de grote tuingerichte woonkamer met open keuken (totaal ± 40 m²) aan de achterzijde. De moderne in hoekopstelling geplaatste keuken is van alle gemakken voorzien. De woonkamer heeft een mooie verbinding met de erachter gelegen besloten tuin met veranda (± 35 m²) en overdekt terras (± 38 m²). Het woongedeelte wordt verwarmd middels infraroodverwarming.

De voorzieningen van Surhuisterveen bevinden zich op korte afstand.
Surhuisterveen beschikt over veel winkels, horecagelegenheden, scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs), kerken, sportvoorzieningen, gezondheidszorg en ouderenorganisaties. Daarbij opgeteld de gunstige ligging nabij de snelweg A7, Groningen-Heerenveen, maakt het tot een geliefde plek om te wonen en te werken voor mensen in alle leeftijdscategorieën.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkelruimte
Bouwjaar
1936

Oppervlakten

Oppervlakte
370 m2
Verkoopvloeroppervlakte
370 m2
Perceel
1085 m2

Indeling

Woonruimte
Woonruimte aanwezig

Energie

Omgeving

Ligging
Overig
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m, NsStation op 5000 m of meer, NsVoorHalt op 5000 m of meer, Busknooppunt op 5000 m of meer, Tramknooppunt op 5000 m of meer, Metroknooppunt op 5000 m of meer, Bushalt op minder dan 500 m, Tramhalt op 5000 m of meer, Metrohalt op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 parkeerplaatsen, 2 niet-overdekt
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal