€ 595.000,- k.k.

Miedwei 52

Surhuizum

Omschrijving

Welkom aan de Miedwei 52 te Surhuizum. Een prachtige plek tussen de landerijen, waar u iedere dag weer getrakteerd wordt op fraaie vergezichten. Wij bieden deze woonboerderij aan met een perceel van ca. 4.000 m², maar heeft u behoefte aan een groter perceel dan is dat zeker mogelijk. Er is tot ca. 2 hectare weiland bij te kopen verdeeld in drie percelen, waarbij u dus ook de mogelijkheid heeft om het perceel met minder dan 2 hectare te vergroten.

Miedwei 52 Surhuizum is een zeer royale woonboerderij met vijf slaapkamers, die aan een rustige weg vrij in het buitengebied van Surhuizum ligt. Omdat één van de slaapkamers en de badkamer zich op de begane grond bevinden, is het geheel bovendien levensloopbestendig.

Indeling:
Via de royale voortuin met een terras en alle ruimte voor het parkeren van auto’s komt u bij de entree aan de rechterkant. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de sfeervolle woonkamer van 30 m², met aan twee zijden vrij zicht over de naastgelegen landerijen. Ernaast bevindt zich de ruime keuken van 29 m², die is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Ook hier heeft u dat fantastische uitzicht richting de horizon. Aansluitend is er een royale en praktische bijkeuken van 14 m² met witgoedaansluitingen. Vanuit de hal is eveneens de slaapkamer van 13 m² bereikbaar. De ernaast gelegen badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douche.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop van 11 m² en vier slaapkamers, waarvan de grootste twee 15 en 11 m² zijn. En u raadt het al: ook de slaapkamers aan de voorzijde hebben allemaal een panoramisch uitzicht over de weilanden.

De riante inpandige schuur biedt ruimte aan maar liefst zes paardenstallen, waarvan vijf paardenboxen. Naast de stallen bevindt zich een zeer royale garage van 56 m² en daarachter nog een grote schuur van 44 m².

Ook rondom de woonboerderij is er aan ruimte geen gebrek. De achtertuin biedt ruimte aan diverse fruitbomen en een vijver. En aan alle kanten van deze woning zijn heerlijke terrassen te realiseren.

Miedwei 52 Surhuizum ligt buiten de bebouwde kom van Surhuizum in het landelijk gebied. Diverse natuur- en recreatiegebieden in de buurt zijn gemakkelijk bereikbaar In en rondom Surhuizum zijn diverse (onverharde) wandelpaden te vinden. Het nabijgelegen Surhuisterveen biedt een zeer uitgebreid voorzieningenniveau met een uitgebreid aanbod aan winkels, horeca, scholen en sportfaciliteiten.

Vanuit Buitenpost is er een snelle spoorverbinding met Leeuwarden en Groningen. Vanuit Surhuizum zijn Groningen en Drachten goed bereikbaar via de A7.

Nieuwsgierig naar wat deze woonboerderij op deze fenomenale plek u aan rust en ruimte te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in voor een bezichtiging.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuizum
Type object
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
4000m2 / 167m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom
Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel en elektrische boiler huur
Energielabel
G
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Inpandig
Capaciteit
2 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal