€ 135.000,- k.k.

Langestreek om de Noord 1a

Schiermonnikoog

Deze woning is bijna verkocht.

Omschrijving

Binnen de bebouwde kom van het pittoreske plaatsje Schiermonnikoog staat deze vrijstaande woning met vier appartementen. Het geheel is goed onderhouden en in 2010 compleet gerenoveerd, daarnaast beschikken de appartementen over een eigen opgang. De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen. Strand, bos en zee zijn op loopafstand.

De woning heeft twee appartementen op de begane grond en twee appartementen op de eerste verdieping. Allen zijn keurig onderhouden, smaakvol gemoderniseerd en voorzien van praktische eigentijdse vloeren. Het zijn prettige en lichte appartementen met veel lichtinval, en fijne leefruimtes. De woningen op de begane grond hebben de beschikking over een tuin.

Het appartement aan de Langestraat om de Noord 1a ligt op de begane grond. Het heeft een woonkamer van ± 19 m² en een open keuken in wandopstelling. Die biedt plaats aan een gasstel en een afzuigkap. Er is een losstaande koelkast. Deze woning heeft twee slaapkamers van ± 8 m², beide vertrekken hebben een vaste wastafel. De nette badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet. Tevens is hier de aansluiting voor het witgoed.

Het betreft hier appartement 2 op de plattegrond.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Schiermonnikoog
Type object
Appartement
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 48m2
Bouwjaar
1920
Aantal slaapkamers
2
Vraagprijs
€ 135.000,- k.k.
Staat
Normaal
Verwarming
CV-ketel, 2010
Zolder
Nee
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee
..... Edward Kuperus

Meer weten?

Vraag het aan ..... Edward Kuperus

Registermakelaar, taxateur wonen en bedrijfsmatig vastgoed en WOZ-taxateur

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,3
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal