€ 850,- p.m.

Dalgrond 2

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verhuurd.

Omschrijving

Aan de rand van Surhuisterveen, in een kindvriendelijke woonwijk is deze vrijstaande woning aan de Dalgrond 2 gelegen. De woning is recent geschilderd, er ligt overal nieuw laminaat parket en de keuken is ook nieuw. Hier hoeft u alleen maar uw meubels neer te zetten! Verder zijn er drie slaapkamers op een royaal hoekperceel van 511 m² tegenover een speeltuin. En niet onbelangrijk: deze woning is volledig geïsoleerd.

Indeling
Vanuit de hal met een gerenoveerd separaat toilet heeft u toegang tot de riante en lichte woonkamer met open keuken van 42 m². Hier heeft u aan drie kanten uitzicht over de tuin. En door de ruime opzet van de wijk voelt het er heerlijk vrij.

De nieuwe keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin en tot de ruime bijkeuken.

Ook voor de eerste verdieping geldt: alles is recent geschilderd en er ligt nieuw laminaat parket. De hoofdslaapkamer op de eerste verdieping heeft een meer dan riant formaat van 19 m². Daarnaast is er nog een slaapkamer van 9 m² en een slaapkamer van 7 m². In de badkamer vindt u een ligbad, wastafel en hangend toilet. Vanaf de overloop is de ruime vliering op de tweede verdieping te bereiken.

De grote ingrepen en verbeteringen in Dalgrond 2 in Surhuisterveen zijn klaar. Een mooi moment om deze woning helemaal naar uw eigen smaak in te richten.

De voorzieningen van Surhuisterveen bevinden zich op korte afstand.
Surhuisterveen beschikt over vele winkels, horecagelegenheden, scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs), kerken, sportvoorzieningen, gezondheidszorg en ouderenorganisaties. Daarbij opgeteld de gunstige ligging nabij de snelweg A7, Groningen-Heerenveen, maakt het tot een geliefde plek om te wonen voor mensen in alle leeftijdscategorieën.

Nieuwsgierig naar wat deze fris gerenoveerde woning Dalgrond 2 in Surhuisterveen u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
511m2 / 110m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Prijs
€ 850,- p.m.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Garage mogelijk

Tuin

Tuin
Achtertuin van 17 bij 15 meter gelegen op noordoost
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal