€ 265.000,- k.k.

De Dellen 2a

Surhuisterveen

Helaas deze woning is verkocht.

Omschrijving

Ideaal winkelpand op mooie locatie

Inleiding
In het centrum van Surhuisterveen vindt u dit ideale winkelpand. Het staat op een mooie zichtlocatie en het beschikt door de hoekligging over veel etalage mogelijkheden. Het pand staat tussen hoogwaardige detailhandel en andere publiekstrekkers. In de omgeving zijn uitstekende parkeerfaciliteiten en openbaar vervoervoorzieningen.

Indeling
Het betreft hier een zeer ruim en nog betrekkelijk nieuw pand, vloeroppervlakte van de winkelruimte is ± 180 m². Dankzij de hoekligging en de vele raampartijen is er veel lichtinval en heeft u de mogelijkheid om veel met de etalages te werken. Praktisch is ook de ruime entree, deze is laagdrempelig en zodoende goed toegankelijk voor een rolstoel en kinderwagen. Achterin het pand is een magazijn van ± 22 m² met een eenvoudig keukenblok en de cv-ketel. Er is nog een kantoor van ± 6 m² en een separaat toilet.

Het centrum van Surhuisterveen is met een zeer gevarieerd ruim winkelaanbod en andere voorzieningen zoals scholen, huisartsen en horeca het bruisende hart van deze aangename plaats. Ideaal is het parkeerbeleid (gratis parkeren) dat de gemeente voert en de goede aansluitingen met het openbaar vervoer. De bereikbaarheid is uitstekend door onder andere de in de directe nabijheid gelegen A7.

Het betreft hier een mooi winkelpand wat zich bij uitstek leent voor veel verschillende soorten retail.

Huurprijs per maand: € 1.750,00.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 0m2
Bouwjaar
1997
Aantal slaapkamers
0
Vraagprijs
€ 265.000,- k.k.
Staat
Normaal
Verwarming
CV-ketel, Nefit 1997
Zolder
Nee
Garage
Nee
Tuin
Nee
Terras
Nee
Funda
Verkoop 8,7
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal