€ 135.000,- k.k.

Verkerckstraat 67

Surhuisterveen

Helaas deze woning is verkocht.

Omschrijving

In een kindvriendelijke buurt staat deze prettige woning met veel licht en ruimte, vier slaapkamers en onderhoudsvrije tuin. Voorzieningen als scholen, sportclubs en winkels zijn op loopafstand. Een ideale woning om naar eigen smaak in te richten. Een huis met zeer veel potentie waarin iedereen zich, zodra de puntjes op de i zijn gezet prettig voelt; zeker starters of een gezin.

Indeling

De doorzonwoonkamer van ± 28 m² is dankzij de grote raampartijen lekker licht en ruim en is voorzien van een praktische inbouwkast. De openkeuken van ± 9 m² heeft alles in zich om straks het kookhart van het huis te worden. De bijkeuken van ± 8 m² is zeer geschikt om te voorzien van enkele wandvullende kasten. In de hal vindt u de meterkast en het toilet.

De drie slaapkamers van ± 13 m², 9 m² en 9 m² vindt u op de eerste verdieping. Hier is ook de badkamer van ± 5 m² met een douche, vaste wastafel, tweede toilet en de aansluiting voor het witgoed. Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier is de vierde slaapkamer van ± 14 m², de overige ruimte van deze etage wordt gebruikt als berging.

De achter het huis gelegen onderhoudsvrije tuin is mooi omsloten, een fijne plek om van uw rust en privacy te genieten.

Aan de Verkerckstraat 67 staat op 162 m² eigen grond deze solide eengezinswoning met veel potentie. Een leuke woning met legio mogelijkheden die u geheel naar uw eigen smaak en wensen in kan richten. Speeltuin en groenplantsoen liggen om de hoek, overige voorzieningen zijn nabij. Kom gerust langs en laat u verrassen door de mogelijkheden van deze aangename woning.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Tussenwoning
Perceel- / woonoppervlakte
162m2 / 115m2
Bouwjaar
1976
Aantal slaapkamers
4
Vraagprijs
€ 135.000,- k.k.
Staat
Verwarming
CV-ketel
Zolder
Nee
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 8,3
Aankoop 8,5
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal