Hypotheekadviseurs

Bent u financieel tussenpersoon en op zoek naar (gevalideerde) taxatierapporten voor uw opdrachtgevers, particulier of zakelijk? Wij taxeren voor alle validatieinstituten waaronder o.a. het NWWI en kunnen vaak al binnen enkele dagen na de taxatie het gevalideerde rapport bij u aanleveren.

Ook voor taxatierapporten van Bedrijfsmatig Vastgoed kunt u bij ons terecht, zelfs als het een niet alledaags object betreft. Onze taxateurs hebben in de afgelopen jaren de meest uiteenlopende taxaties verricht. Denk hierbij aan een vliegveld, een wasstraat, diverse supermarkten maar ook exploitatiegebonden vastgoed zoals restaurants en hotels.

Wij bemiddelen als kantoor bewust zelf niet in hypotheken of andere financiële producten en zijn daardoor niet verbonden aan enige geldverstrekker. Objectiviteit is daarmee voor u gewaarborgd.

Uw klant heeft al een gevalideerd woningtaxatierapport vanaf € 650,- incl. BTW, kadaster- en validatiekosten. Voor het taxeren van bedrijfmatig vastgoed werken wij met op maat gemaakte offertes. Wilt u meer informatie over taxaties, of een afspraak voor een taxatie inplannen? Neem dan gerust contact op. 

Samen een kopje koffie drinken?

Neem contact op

Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal