Nijewei 54b

Harkema

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Op een markante plek in het dorp Harkema staat deze ruime vrijstaande woning met veel werkruimte. Nijewei 54 B in Harkema heeft niet alleen drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, maar ook nog een kamer op de begane grond, die als kantoor of slaapkamer is te gebruiken.

Met een prachtig aangelegde tuin rondom en een perceel van 1.585 m² heeft u hier alle ruimte. Zoveel ruimte, dat deze woning zelfs over een dubbele oprit beschikt. Rechts van de woning bevindt zich een bedrijfsruimte van 72 m² met een overheaddeur, een werkruimte van 25 m² (nu in gebruik als atelier) en een opslagruimte van 31 m².
De woning zelf is uitstekend onderhouden, voorzien van zonnepanelen en een grondwaterpomp en heeft energielabel B.

Indeling
Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de grote woonkamer van 37 m². Deze is plezierig licht door de ramen aan drie kanten. Naast de woonkamer ligt een werkkamer van 10 m², die ook als slaapkamer te gebruiken is. De riante keuken van 14 m2 is van alle gemakken voorzien. Hier is ook plaats voor een royale eethoek. In de ernaast gelegen bijkeuken vindt u de witgoedaansluitingen, de toegang tot het separate toilet en de kelder (15 m²).
Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping, die elk groot genoeg zijn om ook een werk- of studeerplek te herbergen. De badkamer is compleet ingericht met een wastafel, douche, ligbad en toilet.

Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot het atelier. Het gaat hier om een geïsoleerde en verwarmde ruimte van 25 m² met een pantry en fraai uitzicht op de achterliggende tuin met een terras dat veel privacy biedt. Een uitermate plezierige werkruimte. De ernaast liggende loods heeft een oppervlakte van 72 m² en een overheaddeur. Er is een vrije hoogte van 3 meter en de nok is ruim 5 meter hoog. Erachter ligt een opslagruimte van 31 m².

De voorzieningen van Harkema bevinden zich op korte afstand. Harkema beschikt over vele winkels, horecagelegenheden, BSO, scholen, kerken, sportvoorzieningen en gezondheidszorg. Daarnaast is het centrum van Surhuisterveen met haar vele voorzieningen dichtbij. Ook beschikt Harkema over een zeer goede ontsluiting in de richtingen Leeuwarden, Drachten en de A7 (Groningen - Heerenveen).

Zelf ervaren wat dit royale vrijstaande woonhuis met bedrijfsruimte op een prachtige hoekperceel u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Nijewei 54 B in Harkema te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Harkema
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
1585m2 / 162m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Zonnepanelen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
2 auto(s)

Tuin

Tuin
Zijtuin van 33 bij 21 meter gelegen op oost
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal