Stefanie Bleeker

StefanieMomenteel werk ik ruim 14 jaar bij Van der Velde en Hoen makelaardij. Een periode waarin er veel veranderd is in de woningmarkt. De opmars van internet en social media zijn daarvan belangrijke voorbeelden. Tijdens mijn looptijd heb ik de Vastgoed Vakopleiding van de NVM afgerond om goed op de hoogte te zijn van al het reilen en zeilen binnen de makelaardij. In 2001 ben ik in een fulltime functie begonnen bij ons kantoor in Surhuisterveen. Na de geboorte van mijn zoon ben ik minder uren gaan werken en tegenwoordig werk ik drie dagen per week.

Waar ik eerder voornamelijk de binnendienstwerkzaamheden van de makelaardij verzorgde, houd ik me tegenwoordig vooral bezig met het administratief en financieel beheer van een Vereniging van Eigenaren. Het werken met cijfers is een van mijn favoriete bezigheden.

In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn paard. Van jongs af aan is paardrijden en de paardensport mijn grote passie en in mijn tienerjaren heb ik veel wedstrijden in de dressuur gereden. Ik ben een groot dierenliefhebber en waar het kan, zet ik mij in voor de dierenbescherming. Verder sport en dans ik regelmatig waar ik tevens veel voldoening uit haal.

Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal