Aankoop

Een woning kopen kunt u toch zelf?
Absoluut. Anders dan wat veel andere makelaars beweren bent u zelf prima in staat om uw volgende woning aan te kopen. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om ons in te schakelen bij de aankoop van hun volgende woning. Deze keuze wordt niet alleen ingegeven door onzekerheid, maar ook door de wens om ontzorgd te worden. Kiest u voor ons als aan-koopmakelaar, dan weet u zich verzekerd van een betrouwbare partner die samen met u mee-kijkt en ervoor zorgt dat ú de beste deal krijgt. En wij? Wij verdienen ons zelf terug. 

Wat doen wij als aankoopmakelaar?
Eigenlijk  precies  hetzelfde  als in  onze rol  als verkopend makelaar; u ont-zorgen. Alleen helpen wij u nu bij het kopen van een woning. Wij merken dat kopers vaak alleen de leuke punten van een woning zien. Begrijpelijk, maar  een woning objectief bekijken kan  vervelende  situaties  én  geld besparen. Dat is onze rol; wij houden u met beide benen op de grond en scheiden hoofd- van bijzaken. Wij gaan met u mee de woning bezichtigen, controleren of de vraagprijs correct is vastgesteld, geven advies over de waarde van de woning, voeren namens u de onderhandeling en begeleiden het juridische traject tot aan de overdracht bij de notaris. En zelfs daarna kunt u bij ons terecht. Wordt u na de overdracht onverwacht geconfronteerd met verbogen gebreken? Ook dan zijn wij er voor u. 

Wat levert het op?
Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug, dus eigenlijk hoeven we het niet eens over de kosten te hebben. Dat onze tarieven erg concurrerend zijn kunnen we op voorhand wel vermelden. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens contact op. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. 

Bekijk hier onze speciale actietarieven.


Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.