Boskkamp 11

Augustinusga

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Tijd voor een vliegende start op de woningmarkt? Boskkamp 11 in Augustinusga is een prima instapklare 2 onder 1 kapwoning in een rustige en kindvriendelijke wijk. Er zijn drie slaapkamers, een grote keuken en bijkeuken en achter in de tuin een riante garage, waar je ook met veel plezier kunt zitten, als het weer even wat minder is.
Het perceel is 354 m² groot. Met een flinke voortuin en een mooi formaat achtertuin heb je hier alle ruimte om van de zon te genieten of bijvoorbeeld met vrienden te barbecueën.

Indeling
Via de hal kom je in de woonkamer van 22 m². Deze is heerlijk licht door de grote ramen voor en aan de zijkant. En door de flinke voortuin heb je hier veel privacy. Deze kamer is net als de rest van het huis mooi gestuukt en voorzien van mooi laminaat. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer van 12 m² met zicht op de tuin. Ernaast is de grote keuken (8 m²), uitgerust met een 4-pits kookplaat, wasemkap, combimagnetron en koelkast. Erachter is de royale bijkeuken (11 m²) met de witgoedaansluitingen.
Via de hal met een mooie tegelvloer kun je naar de eerste verdieping. Daar zijn niet alleen drie slaapkamers met veel daglicht, maar ook een grote inloopkast. De badkamer omvat een ligbad, een wastafelmeubel en een zwevend toilet.
Via een vlizotrap heb je toegang tot de vliering op de tweede verdieping.

Boskkamp 11 in Augustinusga heeft een lange oprit aan de zijkant van het huis, waar plaats is voor het parkeren van meerdere auto’s. De tuin is onderhoudsarm en groen ingericht. Achterin staat een grote garage voorzien van elektra. Met 34 m2 heb je hier echt alle ruimte. Hij is hoog genoeg voor het plaatsen van een brug of het stallen van een boot. Bovenin is bovendien nog veel extra bergruimte.
Ernaast is een overkapping met ruimte voor een televisie. Een plek om lekker te chillen.

Augustinusga beschikt over een dorpsschool en sportvelden. Het ligt op korte afstand van Buitenpost, Harkema en Surhuisterveen, plaatsen met alle regionale voorzieningen zoals scholen, winkels e.d. De snelweg A7 ligt dichtbij, waarlangs Groningen, Drachten, Leeuwarden en Heerenveen goed bereikbaar zijn.
Zie jij jezelf al ’s avonds met je vrienden barbecueën in je eigen tuin? En wonen in deze heerlijke instapklare woning? We plannen graag een afspraak voor jou in om Boskkamp 11 in Augustinusga te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Augustinusga
Type object
Eengezinswoning, Twee onder een kapwoning
Perceel- / woonoppervlakte
354m2 / 110m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet en douche
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Muurisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand hout
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 17 bij 11 meter gelegen op oost
Tuin(en)
Achtertuin en voortuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal