De Stringen 25

Ballum

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

De Stringen 25 in Ballum is een zeer nette woning, die in een rustige buurt buiten het centrum van Ballum op een hoekperceel ligt. Met een mooie lichte woonkamer, een nieuwe, fraaie keuken uit 2012, een gerenoveerd toilet uit datzelfde jaar en een luxe badkamer uit 2014 is deze woning echt instapklaar.
Er zijn drie ruime slaapkamers, een grote werkkamer op de begane grond en een zeer royale bijkeuken. De Stringen 25 in Ballum is volledig geïsoleerd en goed onderhouden. Het perceel met de zeer verzorgde tuin op het zuiden is 324 m² groot.

De voorzieningen van Ballum, zoals winkels en horeca, liggen op loopafstand. En natuurlijk kunt u hier genieten van al het goede dat Ameland te bieden heeft op het gebied van natuur, ontspanning en culinaire genoegens.

Indeling

Begane grond: De lichte woonkamer met open keuken en eethoek van 50 m² heeft een grote schuifpui naar het op het zuiden gelegen terras. De open keuken met een mooi composiet werkblad is luxe en compleet uitgerust: een 6-pits kookplaat, grote afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.
Achterin de woonkamer is er riant plaats voor een eethoek. Daarnaast is de toegang tot een werkkamer van 11 m² en een bijkeuken van 14 m². Vanuit deze bijkeuken heeft u zowel toegang tot de garage als tot een tweede terras. Dit terras ligt op het westen, heeft veel privacy en biedt de mogelijkheid om ’s avonds bij de ondergaande
zon van een hapje of een drankje te genieten.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie lichte en ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon. Direct achter deze slaapkamer bevindt zich de mooi en luxe gemoderniseerde badkamer met een wastafelmeubel, een hangend toilet en een schitterde douche. Tegenover de badkamer bevindt zich een ruime berging met witgoedaansluitingen. Achteraan bevinden zich de overige twee slaapkamers. Een vlizotrap geeft toegang tot de netjes afgewerkte en ruime vliering.

Ballum beschikt over diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Hollum zijn ook gemakkelijk bereikbaar. Strand en zee, bos en heide zijn
vlakbij. Fiets- en wandelpaden zijn op het eiland nooit ver weg.

Zelf ervaren wat deze instapklare vrijstaande woning u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om De Stringen 25 in Ballum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Ballum
Type object
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Perceel- / woonoppervlakte
324m2 / 130m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
Vanaf 1991 t/m 2000
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Rookkanaal
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Zijtuin van 21,9 bij 5,5 meter gelegen op zuid
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Fraai aangelegd
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal