De Stringen 27

Ballum

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Welkom in het schilderachtige Ballum op het prachtige eiland Ameland, waar het eilandleven tot zijn recht komt met zijn adembenemende stranden, uitgestrekte duinen en betoverende bossen. Deze eengezinswoning aan de Stringen 27 is een waar juweeltje, perfect gelegen in een rustige buurt binnen de bebouwde kom van Ballum.

Bij binnenkomst in deze ruime woning met een luxueuze gietvloer op de begane grond, die niet alleen stijl toevoegt, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk is. Met maar liefst 4 slaapkamers en 1 badkamer, compleet met een ligbad, biedt deze woning alle ruimte en comfort die je nodig hebt voor een gezinsleven op Ameland.

De benedenverdieping is volledig gerenoveerd en biedt veel daglicht, waardoor een lichte en uitnodigende woonkamer ontstaat, de prachtige nieuwe Brugman keuken met kookeiland en kokend water kraan is de kers op de taart. De ruime aparte studeerkamer biedt extra ruimte en mogelijkheden voor werk, studie of hobby's. Vanuit de studeerkamer komt u in de bijkeuken met veel opbergruimte en plek voor de wasmachine en wasdroger. Daarnaast is er een grote garage, ideaal voor het opbergen van fietsen, strandspullen en andere benodigdheden.

Buiten vind je een prachtige tuin rondom het huis met een besloten terras, waar je kunt genieten van privacy en rust. De zonnige tuin biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Bovendien zijn het strand en de duinen op fietsafstand, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van Ameland.

De ligging van deze woning in Ballum biedt het beste van twee werelden: de rust van het eilandleven en de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt. Met HR++ glas en een hoogwaardige isolatie geniet je bovendien van een comfortabel en energiezuinig huis, het hele jaar door.

Kortom, deze woning aan de Stringen 27 in Ballum, Ameland is een unieke kans om te genieten van het eilandleven in al zijn glorie. Plan snel een bezichtiging en ontdek zelf de charme en schoonheid van wonen op Ameland!

Voor meer informatie over de huisvestingsvergunning verwijzen wij u graag naar onze website.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Ballum
Type object
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Perceel- / woonoppervlakte
311m2 / 145m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Redelijk tot goed
Ligging
Aan rustige weg

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra en water
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 7,5 bij 7,5 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal