Julianalaan 9

Buitenpost

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Julianalaan 9 ligt aan een ruim opgezette en groene straat in een rustige buurt en op loopafstand van de centrumvoorzieningen en het station van Buitenpost. Deze degelijk gebouwde woning is eenvoudig levensloopbestendig te maken. Met zijn ruime garage, grote tuin/werkkamer, kelder en royale zolder biedt de woning veel ruimte. De grote, goed onderhouden tuin heeft aan de achterzijde vrij uitzicht over de erachter liggende landerijen. Het perceel is 585 m² groot. Er is een fijn terras op het zuidwesten. Julianalaan 9 ligt in een mooie straat. De woning heeft vier slaapkamers. Er is muur- en dakisolatie aangebracht en er is gedeeltelijk dubbel glas.

Indeling
Vanuit de ruime en lichte hal met separaat toilet komt u in de L-vormige woonkamer van 38 m² met ramen aan alle vier zijden. Hier is alle ruimte voor een royale zithoek en een flinke eethoek. De gesloten keuken is 11 m² groot. Deze biedt een fraai uitzicht over de tuin en de landerijen daarachter. Hij is uitgerust met een 4-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast en veel bergruimte. Ernaast bevindt zich een grote kelder van 9 m².

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de aangebouwde stenen garage van 22 m². Deze heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur. Achter de garage ligt een charmante tuinkamer van 15 m², met ook hier weer uitzicht over de tuin en de landerijen.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn plezierig licht en ze beschikken allemaal over minstens één vaste kast. Ze zijn respectievelijk 12, 11 en 9 m² groot. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, inloopdouche en zwevend toilet. Naast de trapopgang is er ook nog toegang tot een royaal dakterras van 13 m².
Via de vaste tweede trap komen we op de zolder. Naast veel bergruimte is er hier nog een ruime vierde slaapkamer.

Het centrum van Buitenpost ligt op loopafstand. Hier vindt u voorzieningen zoals een supermarkten, kledingzaken, een apotheek, bakker etc. en een meubelzaak. Het treinstation is ook vlakbij, met goede verbindingen met Groningen en Leeuwarden. Er zijn goede uitvalswegen naar Groningen, Leeuwarden, Drachten en het Lauwersmeer. Het Van Haersma De With park ligt om de hoek, De Kruidhof / Hortus van Fryslân en het IJstijdenmuseum ook.

Op zoek naar een degelijke woning met veel ruimte? En geïnteresseerd in wat deze charmante locatie u aan rust en ruimte te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor een bezichtiging van Julianalaan 9 in Buitenpost voor u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Buitenpost
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
585m2 / 138m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (5 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 24,8 bij 20,4 meter gelegen op zuidwest
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal