Beheer van Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren

Zorgeloos genieten

Onderhoud, administratie, jaarverslagen, wet- en regelgeving; bij een Vereniging van Eigenaren komt heel wat kijken. Als eigenaar van een appartement bent u immers gezamenlijk eigenaar van het appartementencomplex.

Wij helpen bewoners en bestuurders met het VvE-beheer. Dat doen we op de ons kenmerkende persoonlijke en betrokken manier, zodat u als bewoner zorgeloos kunt genieten van uw appartement. 

In Achtkarspelen, het Westerkwartier en op Ameland verzorgen we inmiddels het beheer van diverse appartementengebouwen. 
Meer weten? Neem contact op met Ronnie van der Veen.

Proactief

Voorkom problemen

Nederland heeft ruim 120.000 VvE’s. Een groot deel hiervan is niet of slecht georganiseerd en komt pas in actie als er problemen zijn. De eigenaren kunnen hierdoor voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals achterstallig onderhoud, het moeten betalen van een hoge eenmalige bijdrage, geluidsoverlast en andere overtredingen van de huisregels. Uiteindelijk kan dit ook leiden tot waardevermindering van de appartementen.

VvE-beheer voorkomt dat u in de problemen komt. Van der Velde & Hoen zorgt middels een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) voor structureel onderhoud en prefentieve vervanging van slijtende onderdelen. Daarnaast wordt er een jaarlijkse begroting gemaakt en doen we verslag middels een jaarrekening.

We nemen u het werk uit handen!

Proactief

Interesse in VvE beheer?

Een afspraak voor een presentatie aan het bestuur van de VvE is zo gemaakt. Bij u thuis of bij ons op kantoor, wat u het beste past.

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal