Woningtaxaties in Friesland en Groningen

Taxatierapport voor woninghypotheek

Heeft u een nieuwe woning gekocht of bent u bezig met het oversluiten van uw huidige hypotheek? Dan is de kans groot dat uw bank u om een taxatierapport vraagt. Dit taxatierapport dient ter bevestiging dat de waarde van uw (toekomstige) woning hoog genoeg is om als onderpand voor de hypotheek te fungeren. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen binnen enkele dagen een NWWI-gevalideerd taxatierapport bij u aanleveren, zodat u vlot uw hypotheek kunt regelen.

Woningtaxatie aanvragen

Woningtaxatie door Van der Velde & Hoen makelaardij

NWWI-gevalideerde woningtaxaties

Onze taxateurs zijn gecertificeerd, zeer ervaren en kunnen op korte termijn een volledig en NWWI-gevalideerd taxatierapport voor u opstellen. In de meeste gevallen heeft u het rapport enkele dagen na de taxatie al in huis en uw geldverstrekker krijgt automatisch een digitale versie van het rapport. U heeft al een gevalideerd taxatierapport vanaf € 675,- incl. BTW, kadaster- en validatiekosten. Voor een niet-gevalideerd taxatierapport rekenen we € 575,- incl. BTW en kadasterkosten.

Meer weten over onze woningtaxaties? Kijk dan op www.taxaties.vandervelde-hoen.nl

NWWI-gevalideerde woningtaxaties

Woningwaarde bepalen

Geen uitgebreid taxatierapport nodig maar wel benieuwd wat uw huis momenteel waard is, bijvoorbeeld omdat u uw woning in de verkoop wilt zetten? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om met u kennis te maken, uw woning goed te inspecteren, de marktwaarde van uw woning door te nemen en u te adviseren over de vraagprijs. Deze woningwaarde inschatting doen we op basis van de locatie, het type woning, de grootte, de staat van onderhoud, vergelijkbare verkopen in de buurt en de huidige staat van de woningmarkt.

Afspraak maken

Verkoopgesprek met Van der Velde & Hoen

Vlot een taxatie nodig?

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal