Folgeren 14-31

Drachten

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Stap binnen in dit prachtige appartement op de eerste verdieping van Landgoed Vreewijk! Met een voortreffelijk onderhoud is dit appartement een waar juweeltje aan de westkant van het gebouw, biedt het een panoramisch uitzicht over de weelderige gemeenschappelijke tuin! Dit charmante complex, ooit een buitenverblijf en later hotel Vreewijk, is gehuld in een Engelse landschapsstijl, waardoor het een sfeervol thuis vormt voor zijn bewoners.

Dit appartement straalt ruimte, praktisch gebruik, helderheid en vooral comfort uit! De royale woonkamer verwelkomt u met openslaande deuren naar uw eigen loggia, waar u kunt genieten van de frisse lucht en het groen om u heen. Met in totaal 3 slaapkamers is er voldoende ruimte voor al uw behoeften. Daarnaast is er het gemak van een eigen parkeerplaats onder het complex. En niet te vergeten, uw eigen ruime berging voor al uw extra spullen bevindt zich ook onder het complex.

De ligging ten opzichte van het bruisende centrum van Drachten is ideaal. Daar vindt u een scala aan voorzieningen, waaronder gezellige cafés, restaurants, winkels en culturele attracties. Geniet van een ontspannen wandeling door het centrum, ontdek lokale boetiekjes of geniet van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants. De bushalte is om de hoek. Winkelcentrum Noorderpoort is op loopafstand. Drachten biedt een levendige en gastvrije sfeer voor al haar inwoners. Uitvalswegen naar Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn dichtbij gelegen.

De indeling van dit appartement omvat een uitnodigende entree, een hal, 3 slaapkamers, een complete badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel, een lichte en ruime woonkamer met fantastisch uitzicht en directe toegang tot uw loggia, en een vernieuwde complete keuken met een stijlvolle keukenunit voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, afzuigkap met plasmafilter, inductiekookplaat, koelkast, vriezer, Quooker en een dubbele carrousel. Dit is wonen op zijn best - klaar om uw nieuwe thuis te worden!

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Drachten
Type object
Appartement, Galerijflat
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 100m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lift en schuifpui
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Zonneterras van 3,3 bij 2,4 meter gelegen op west
Tuin(en)
Zonneterras
Kwaliteit
Verzorgd
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal