Dr. Albert Plesmanloane 3

Feanwalden

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Dr. Albert Plesmanloane 3 in Feanwâlden is zo’n huis waar je je direct thuis voelt. Als je de straat inrijdt, merk je het al: hier is het goed toeven. De woning is gelegen op loopafstand van het station en krap een kilometer van de voorzieningen van Feanwâlden. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een mooie tuingerichte woonkamer met open haard, vier slaapkamers, een gemoderniseerde badkamer en een ruime garage. De tuin biedt veel privacy. Het perceel is 357 m² en de tuin is heel verzorgd aangelegd. Dr. Albert Plesmanloane 3 heeft gevel- en dakisolatie en is volledig voorzien van dubbel glas. Het energielabel is C.

Indeling
Vanuit de entree heb je toegang tot de grote lichte U-vormige woonkamer (36 m²) met open keuken (8 m²). Door de grote glazen schuifpui aan de tuinkant is de woonkamer heerlijk licht en is er een prachtige verbinding met het erachter liggende terras en de tuin. De keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat, wasemkap, oven en een koel-vriescombinatie. De garage van 21 m² is binnendoor bereikbaar. Langs de open trap komen we op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers, die allemaal plezierig licht zijn door de grote ramen. De badkamer is gemoderniseerd en voorzien van een wastafelmeubel, hangend toilet, ligbad en inloopdouche. Via de vaste trap naar de tweede verdieping komen we bij de vierde slaapkamer en een bergruimte, waar de cv-ketel zich bevindt.

Dr. Albert Plesmanloane 3 in Feanwâlden is een huis uit 1977. De basis is zondermeer goed. Het is een fijne woning in een erg goede buurt. Wellicht wil je een en ander aanpassen aan je eigen woonwensen maar bij dit huis is dat het zeker waard.

De voorzieningen van het gezellige en rustige dorp Feanwâlden bevinden zich op korte afstand. Leeuwarden en Dokkum zijn binnen 20 minuten te bereiken. En vanaf het treinstation, dat zich op loopafstand bevindt, vertrekt de trein van en naar Groningen en Leeuwarden. In de directe omgeving is veel groen te vinden. De natuurgebieden Bûtenfjild en Houtwiel grenzen aan het dorp. Heerlijke gebieden om te fietsen of te wandelen.

Nieuwsgierig geworden naar alles wat deze erg plezierige woning, liggend in een fijne en gezellige buurt te bieden heeft? We laten het graag aan je zien tijdens een bezichtiging.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Feanwalden
Type object
Eengezinswoning, Twee onder een kapwoning
Perceel- / woonoppervlakte
357m2 / 113m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet en douche
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Rookkanaal, schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel en open haard
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 7 bij 15 meter gelegen op zuidwest
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Verzorgd
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal