€ 379.500,- k.k.

Fluitekruid 6

Grootegast

Omschrijving

Een ruim opgezette, groene en kindvriendelijke wijk, solide bouw, goed onderhouden, een grote tuin en energielabel A: Fluitekruid 6 in Grootegast biedt het allemaal.

Dit fijne huis heeft drie royale slaapkamers en een aangebouwde stenen garage. Er zijn eenvoudig één of twee extra slaapkamers op de tweede verdieping te realiseren. Fluitekruid 6 is volledig geïsoleerd en er liggen er 6 zonnepanelen (2023) op het dak. De voorzijde van de woning biedt door de diepte van de voortuin veel privacy. En achter is er veel ruimte: het perceel is 379 m² groot. De Hoofdstraat met de voorzieningen van Grootegast is vlakbij.

Indeling
Begane grond: vanuit de hal met toilet en vernieuwde meterkast heb je toegang tot de ruime L-vormige woonkamer en eethoek (samen 46 m²). Deze is heerlijk licht door de grote raampartij aan de voorzijde. Naast de keuken bevindt zich de royale bijkeuken van 8 m². Hier is alle ruimte voor het witgoed.

Via de bijkeuken kun je ook naar het grote terras en de zonnige, besloten achtertuin. Deze is mooi op het zuiden georiënteerd, onderhoudsarm ingericht en keurig onderhouden. Als je naar boven loopt, vind je drie lichte en ruime slaapkamers (13, 12 en 10 m²). De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en biedt een royale zolder, waar eenvoudig één of twee extra slaapkamers zijn te realiseren.

Grootegast beschikt over een levendige dorpskern met een gevarieerd aanbod aan winkels en horeca. En wil je erop uit? In het coulisselandschap zijn prachtige fiets- en wandelpaden. Daarnaast ben je via de A7 snel in Groningen, Drachten of Heerenveen. Liever met het openbaar vervoer? Er zijn uitstekende busverbindingen richting Zuidhorn en Groningen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag deze ruime woning aandachtig bekijken? We plannen graag een afspraak met je in voor een bezichtiging van Fluitekruid 6 in Grootegast.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Grootegast
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
379m2 / 135m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Vraagprijs
€ 379.500,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 12,5 bij 12,5 meter gelegen op zuid
Tuin(en)
Achtertuin en voortuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal