Feartswal 21

Harkema

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Fantastische locatie | Geweldig perceel | Levensloopbestendig door recente verbouwing van garage tot slaapkamer en badkamer | Gemoderniseerde keuken | Twee gemoderniseerde badkamers | 4 slaapkamers | Goed onderhouden | Oppervlakte eigen grond 3.960 m² | Energielabel C: dubbel glas en muur- en vloerisolatie|

Naast een mooie oude sluis ligt Feartswâl 21 aan de stille kant van de Feanster Feart bij Harkema. Het fraaie en riante perceel grenst aan het zo karakteristieke coulisselandschap van de Noordelijke Friese Wouden. Houtwallen en elzensingels geven hier het landschap een intiem en bosrijk karakter.

Indeling
Vanuit de ruime hal met separaat toilet heeft u toegang tot de lichte woonkamer van 30 m² met aan drie zijden mooi zicht door de grote raampartijen op de tuin en de Feartswâl. In de keuken ernaast van 17 m² is er alle ruimte voor een eethoek. De gemoderniseerde keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven en een koelkast.
Aan de voorkant van het huis vindt u een mooie, lichte slaapkamer van 10 m². Achter de keuken en de ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen vindt u de tweede: een ruime slaapkamer van 14 m² met een eigen toegang, een recent gemoderniseerde badkamer met douche, wastafelmeubel en hangend toilet en een walk-in closet.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee riante slaapkamers en een tweede moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en hangend toilet.
Naast het huis staat een aangebouwde stenen garage van 13 m² en een schuur van 12 m².
Het prachtige perceel van 3.960 m² biedt alle ruimte voor verschillende zitjes en terrassen. Aan de achterzijde kijkt u uit over de aangrenzende landerijen. Ook aan de linkerzijde is het uitzicht vrij. Een prachtige plek om dag in dag uit van te genieten.

De voorzieningen van Harkema bevinden zich op korte afstand. Harkema beschikt over een bakker, slager, horeca, BSO, basisscholen, kerken en sportvoorzieningen. Daarnaast is het centrum van Surhuisterveen met haar vele voorzieningen dichtbij. Ook beschikt Harkema over een zeer goede ontsluiting in de richtingen Leeuwarden, Drachten en de A7 (Groningen - Heerenveen).

Nieuwsgierig naar wat deze mooie vrijstaande en instapklare woning met een fantastisch perceel u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor een bezichtiging voor u.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Harkema
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
3960m2 / 143m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en buiten bebouwde kom

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, glasvezel kabel, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Fraai aangelegd
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal