Reitsmastrjitte 36

Harkema

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Reitsmastrjitte 36 in Harkema is zorgvuldig gerenoveerd en volledig instapklaar. De moderne keuken met kookeiland is een lust voor het oog. Deze vrijstaande woning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping. De woning ligt op een riant perceel van 570 m² met een besloten tuin met plaats voor diverse zitjes. Daarnaast is er nog een grote overkapping, waar het ook bij iets minder weer heel goed toeven is. Verder is er een ruime garage en een grote schuur. Bij de renovatie is veel aandacht besteed aan isolatie (o.a. muurisolatie en vrijwel overal HR++ glas). De begane grond biedt het comfort van vloerverwarming.

Indeling
Reitsmastrjitte 36 Harkema heeft een diepe voortuin en een lange oprit langs het huis naar de garage. Via de hal kom je in de open keuken, die als nieuw is. Deze is voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, combimagnetron, een koel-vriescombinatie en vaatwasser. Aansluitend is er een sfeervolle plek voor de zit- en eethoek. Deze plek is heerlijk licht door de ramen aan drie zijden. Woonkamer en keuken zijn samen 36 m2 groot. Naast de hal met separaat toilet is een grote bijkeuken van 13 m² met de witgoedaansluitingen.

De eerste verdieping heeft een overloop met fraai bewerkte trapspijlen. Er zijn drie slaapkamers. De grootste twee hebben vaste kasten. Daarnaast is er ook nog een ruime inloopkast op de overloop. De badkamer is met smaak ingericht met kwaliteitsmaterialen. Er is een luxe inloopdouche en een fraai badkamermeubel.

Het mooie diepe perceel is groen, maar ook onderhoudsarm ingericht. Vanuit de schuifpui bij de keuken kom je direct bij het eerste vlonderterras. Daarnaast zijn er nog twee royale plekken. Daarnaast is er onder de grote overkapping van 20 m2 naast de schuur ook nog ruim plaats om te zitten. Stuk voor stuk plekken waar je met vrienden een heel plezierige avond kunt doorbrengen. De aangebouwde stenen garage rechts van de woning is 17 m² groot. Op de lange oprit ervoor is plaats voor meerdere auto’s. Erachter ligt een royale schuur van 18 m².

De voorzieningen van Harkema bevinden zich op korte afstand. Harkema beschikt over vele winkels, horecagelegenheden, BSO, scholen, kerken, sportvoorzieningen en gezondheidszorg. Daarnaast is het centrum van Surhuisterveen met haar vele voorzieningen dichtbij. Ook beschikt Harkema over een zeer goede ontsluiting in de richtingen Leeuwarden, Drachten en de A7 (Groningen - Heerenveen).

Zelf ervaren wat deze zeer zorgvuldig gerenoveerde vrijstaande woning je te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor je in om Reitsmastrjitte 36 in Harkema te bezichtigen

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Harkema
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
570m2 / 109m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
Aan rustige weg

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra en elektrische deur
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Zijtuin van 10 bij 20 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal