Jan Roepeshiem 17

Hollum

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Stijlvol, puntgaaf en luxe: Deze rietgedekte recreatiewoning op recreatiepark Boomhiemke maakt het helemaal waar! De prachtige sfeervolle woonkamer, de luxe keuken, het smaakvolle sanitair: alles is van een hoog niveau in deze woning.
Dat geldt ook voor de tuin met veel privacy en een zeer royaal perceel van 455 m². Jan Roepeshiem 17 ligt aan het einde van de weg, waardoor er geen doorgaand verkeer is. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De woning wordt verkocht inclusief inventaris en stoffering.
Door de professionele verhuur via Roompot zijn er uitstekende verhuurresultaten voor deze woning te behalen. Een interessante belegging, waar u privé ook veel plezier aan kunt beleven.

Indeling

Via de hardhouten vlonder die aan drie zijden langs de woning ligt, betreedt u aan de zijkant van de woning de hal die toegang geeft tot de woonkamer. Deze sfeervolle woonkamer is hoog en ruim. Door de dubbele openslaande deuren en grote raampartijen is hij heerlijk licht. De inrichting is smaakvol en kwalitatief hoogwaardig. Samen met de semi-open keuken is de woonkamer 33 m² groot. De fraaie keuken is uitgerust met een 5-pits kookplaat met wokbrander, grote wasemkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.
Naast de centrale hal in het midden van de woning bevindt zich een luxe separaat toilet. Vanuit deze hal is er toegang tot de twee slaapkamers en de wasruimte. Beide slaapkamers zijn 11,5 m² groot, voorzien een eigen badkamer. De eerste slaapkamer heeft een badkamer met een inloopdouche en wastafel, terwijl de badkamer van de tweede slaapkamer beschikt over een whirlpool bad en wastafel.
Ook voor deze twee badkamers geldt, dat ze met fraai en luxe materialen zijn ingericht.
In de wasruimte (5 m²) vindt u de wasmachine en droogtrommel. Vanuit de centrale hal geeft een vlizotrap toegang tot de vliering. De vliering is bij uitstek geschikt als bergruimte.
De openslaande deuren van de woonkamer geven u toegang tot de zeer verzorgde tuin. Door de groene afscheidingen heeft u hier veel privacy en door de ligging op het zuidwesten kunt u volop van het zonlicht genieten. Voor de woning heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Het centrumgebouw van Boomhiemke met onder andere receptie, winkel en overdekt zwembad bevindt zich op loopafstand. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan (met uitbreidingsplannen naar 18 holes). Bij het centrumgebouw van Boomhiemke bevindt zich de bushalte, met verbindingen naar alle dorpen op Ameland en naar de veerboot.
Het dorp Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur is met de fiets in een paar minuten te bereiken. Strand en zee, bos en heide zijn op loopafstand. Fiets- en wandelpaden zijn op het eiland nooit ver weg.

Zelf de sfeer en het eilandgevoel proeven? We plannen graag een afspraak voor u in om deze luxe en puntgave recreatiewoning Jan Roepeshiem 17 in Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
455m2 / 72m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en tv kabel
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal