Vuurtorenpark 243 0

Hollum

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Aangepaste rolstoelvriendelijke woning. Altijd al gedroomd van je eigen plek op het Waddeneiland Ameland? Een fijne plek op loopafstand van strand en zee om heerlijk te genieten met vrienden of familie? Dan is hier je kans! Op een fijn vakantiepark staat deze rolstoelvriendelijke recreatiewoning waarbij, door de geschakelde ligging, privacy is gegarandeerd. Geen tijd om zelf aanwezig te zijn? Mede door het unieke aspect van de rolstoeltoegankelijkheid is dit een zeer interessant beleggingsobject.

Indeling

Het leefgedeelte heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en dankzij de openslaande tuindeuren bent u zó op het zonneterras. Dit is een fantastische plek om de dag te beginnen met een kopje koffie, of af te sluiten met een hapje en een drankje terwijl u de zon achter de duinen ziet zakken en de vuurtoren haar lichtstralen werpt over het terras. Ook de moderne keuken is qua functionaliteit helemaal gericht op zelfstandigheid. Natuurlijk ontbreken ook in de eigentijdse badkamer met douche, vaste wastafel en toilet de nodige aanpassingen niet. In de grootste slaapkamer is plaats genoeg, net als in de rest van woning, om eventueel met een mobiele lift te werken. Deze slaapkamer is tevens voorzien van een elektrisch bedienbaar hoog/laag-bed. In de tweede slaapkamer staat een kledingkast en een stapelbed. De woning is verder voorzien van een zeer praktische vloer in moderne kleurstelling en extra hoge plinten. De werkhoogte van het aanrecht is dusdanig dat het aanrecht geschikt is voor zowel rolstoel- als niet-rolstoelgebruikers.

De woning wordt verkocht inclusief inventaris exclusief enkele privé bezittingen.

Nabij een uniek duingebied en grenzend aan de Jan Roepesheide, staat deze fijne instapklare 4-persoons recreatiewoning. Het geheel heeft een uitstekende ligging op recreatiepark Boomhiemke, is volledig geïsoleerd en nagenoeg onderhoudsvrij. Op de -eigen- parkeerplaats is voldoende plaats voor een eventuele rolstoelbus.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook makkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan (met uitbreidingsplannen naar 18 holes), supermarkt en horecavoorziening zijn op het park aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Strand en zee, bos en heide zijn op loopafstand. Fiets- en wandelpaden zijn op het eiland nooit ver weg.

Zelf de sfeer en het eilandgevoel proeven? We plannen graag een afspraak voor u in om deze unieke recreatiewoning aan Vuurtorenpark 243 in Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Bungalow, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
343m2 / 46m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Ligging
Aan park en aan rustige weg

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Tv kabel, schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Zonneterras van 17,5 bij 17,5 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Fraai aangelegd
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal