Boelenswei 124

Houtigehage

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Boelenswei 124 in Houtigehage ligt op een ruim hoekperceel van 495 m² aan de rand van het dorp. Door deze ligging is een vrij uitzicht vanuit de woonkamer gegarandeerd en heeft u vanuit de woning zicht op de naastgelegen landerijen aan de andere kant van de weg. Daarnaast heeft Boelenswei 124 nog meer extra’s te bieden. De ruime garage van 24 m² biedt niet alleen veel bergruimte op de begane grond en verdieping, maar kan eventueel nog vergroot worden door de achtergelegen werkkamer erbij te betrekken. Deze werkkamer kan uiteraard ook perfect dienst doen als een ideale thuiswerkplek. De woning beschikt over drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Niet alleen is de woning goed onderhouden, ook zijn de muren, het dak en de vloeren geïsoleerd.

Indeling
Via de bijkeuken en de hal komt u in de compleet ingerichte eetkeuken (4-pits kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser). Met een formaat van 20 m² is hier alle ruimte voor een grote eethoek. Ernaast vindt u de woonkamer, 22 m² groot. Deze is lekker licht door de ramen aan drie kanten. En hier heeft u dat riante uitzicht over de tuin, met de de landerijen de boomwal als achtergrond. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot het grote terras voor het huis waar privacy is gewaarborgd dankzij de aanwezige heggen. Naast de keuken is er aan de voorzijde ruimte voor een werkplek. Vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer op de begane grond. Deze is voorzien van een badkamermeubel, ligbad en toilet. In de riante bijkeuken van 16 m² bevinden zich de witgoedaansluitingen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers met veel daglicht en een praktische bergruimte met schuifdeuren.

De ruime garage van 24 m² heeft een overheaddeur. Erachter is een werkkamer van 11 m² aanwezig. In de garage geeft een vaste trap toegang tot de royale vliering boven zowel de garage als die werkkamer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot het grote terras voor het huis. Door de begroeiing heeft u hier veel privacy.

De winkels, huisarts en overige voorzieningen in Surhuisterveen zijn in ruim 5 minuten bereikbaar. Daarnaast is Drachten goed bereikbaar met winkels en uitgaansmogelijkheden. Groningen en Heerenveen zijn via de A7 goed bereikbaar, Leeuwarden via de N31 en Appelscha en Beilen via de N381.

Nieuwsgierig naar wat deze degelijk gebouwde woning met veel extra’s en een groot hoekperceel in Houtigehage u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor een bezichtiging van Boelenswei 124.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Houtigehage
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
495m2 / 117m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas

Garage

Garage
Vrijstaand steen
Garagevoorzieningen
Vliering
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal