Zoekt u een makelaar in Buitenpost?

Uw makelaar in Buitenpost

Bent u opzoek naar een makelaar in Buitenpost? Heeft u een leuke woning gezien en wilt u een huis kopen, een huis taxeren of juist uw huis verkopen in Buitenpost? Dan kunt u bij Van der Velde en Hoen makelaardij terecht voor 30 jaar ervaring in deze regio. Wij kennen de regio goed en kiezen er in onze dienstverlening voor om u te ondersteunen; vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na de eigendomsoverdracht van uw woning in Buitenpost.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wonen in Buitenpost

Buitenpost is de hoofdplaats van de gemeente Achtkarspelen. Dit dorp ligt in het oosten van de provincie Friesland en ligt vlakbij de grens van de Provincie Groningen. In een straal van 30 minuten rijden vindt u Groningen, Drachten en Leeuwarden. Na Surhuisterveen is Buitenpost het grootste dorp van Achtkarspelen. Van oorsprong is Buitenpost een oud agrarisch wegdorp en is voornamelijk bekend door haar bereikbaarheid.

Omgeving van Buitenpost

Buitenpost heeft een spoorwegstation dat gebouwd is in 1866. Dit station is een belangrijke stop aan de spoorlijn Groningen - Leeuwarden. In beide richtingen rijdt drie keer per uur een trein. Verder kent Buitenpost drie basisscholen: de Lichtbron (Protestants-christelijk), de Fontein (gereformeerd/vrijgemaakt) en de Mienskip (openbaar). Ook zijn er twee middelbare scholen: het Nordwin College voor mbo en vmbo en het (christelijk) Lauwers College voor vmbo, havo en vwo. Buitenpost wordt vertegenwoordigt door 16 verschillende sportverenigingen, zoals: polsstokspringen, voetballen, zwem- en waterpolo, ijsclub, tennis, paarden- en ponyclub, badminton, fietsen, hengelsport, tafeltennis en badminton. Uw dagelijkse boodschappen kunt u bij de Poiesz, Lidl, Coop of diverse kleine levensmiddelenwinkels doen.

Inwoners van Buitenpost

In Buitenpost wordt doorgaans Fries gesproken en telt 5770 inwoners. Voor de inwoners van Buitenpost is veel groen, werkgelegenheid en goede voorzieningen. In dit dorp is de gemiddelde WOZ waarde per woning 164.000 euro in 2020 en is 2542 woningen rijk.

Aanbod in Buitenpost

Bekijk onze website voor het huidige aanbod in Buitenpost

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal