Klaar voor de start...

... met Van der Velde & Hoen makelaardij!

Wilt u wel verkopen, maar bent u bang dat u uw woning verkoopt voordat u een leuke andere woning heeft gezien? U bent in de huidige woningmarkt zeker niet de enige.

Maar wat als u de woning van uw dromen ziet en u alle voorbereidingen voor de verkoop van uw woning dan nog eens moet starten? De kans is groot dat u snel moet handelen. Daarom is er nu: Klaar voor de start met Van der Velde & Hoen makelaardij!

Hoe werkt het?

Terwijl u rustig aan het rondkijken bent naar uw volgende woning, komt één van onze makelaars bij u thuis langs voor een waardebepaling. Wij informeren en adviseren u over de vraagprijs van uw woning, de marktwaarde en geven u tips om uw woning klaar te maken voor de verkoop. Vervolgens verzorgen wij voor u de complete en professionele presentatie, uiteraard allemaal in overleg met u. Wij zorgen ervoor dat achter de schermen alles klaar staat om te beginnen met de verkoop; klaar voor de start zogezegd. Op het moment dat u (eventueel onder voorbehoud verkoop eigen woning) een andere woning heeft gekocht, geeft u ons het groene licht en staat uw woning de volgende dag op Funda.

Ook klaar voor de start?

Kiest u in de maand mei voor klaar voor de start? Dan nemen wij de kosten van de Matterportscan (t.w.v. € 200,-) voor onze rekening!

Klik hieronder om uw gegevens achter te laten of bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak met ons kantoor in Surhuisterveen (0512-361474). Onze makelaars nemen graag de mogelijkheden met u door.

 

Bent u klaar voor de start?

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal