€ 375.000,- k.k.

De Wieren 4

Lutjegast

Omschrijving

Achter de gevel van dit karakteristieke jaren ’30 pand gaat naast een ruime woning ook een zee aan werkruimte schuil. Met een fraaie erker, mooi gedetailleerd metselwerk en prachtige raampartijen is dit echt een sieraad voor de doorgaande weg naar Grootegast. Deze voormalige bakkerij heeft een winkelruimte van 19 m² en een bakkerij inclusief opslagruimte van 82 m², die uitnodigen tot nieuwe bedrijvigheid op deze plek. Zo te gebruiken, maar natuurlijk ook aan de eigen wensen aan te passen. Het geheel heeft op dit moment als bestemming 'detailhandel'. De gemeente heeft reeds aangegeven geen bezwaren te hebben in een wijziging naar 'wonen'.
De woning heeft gedeeltelijk dubbele beglazing en muurisolatie. Er zijn 26 zonnepanelen aanwezig.

Indeling

U komt binnen aan de rechterkant van het huis. Daar bevindt zich de ruime hal, die toegang geeft tot zowel de woonkamer, de winkel als de bakkerij. De woonkamer van 24 m², met een zit- en eetgedeelte, is dankzij de raampartijen een oase van licht en ruimte. De gezellige erker en de paneeldeuren geven veel sfeer aan het geheel. De gesloten keuken is voorzien van veel bergruimte, een inductiekookplaat, wasemkap, oven, magnetron en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een fraai met mooie materialen gemoderniseerd toilet.

Als u naar boven gaat, komt u uit op de centraal gelegen overloop. Hier omheen liggen vijf leuke slaapkamers van respectievelijk 14, 10, 10, 10 en 6 m², elk met een eigen indeling en sfeer. De grootste heeft een kastenwand met schuifdeuren en een wastafel. De nette badkamer heeft een groot bad, een ruime inloopdouche, vaste wastafel, toilet en ruimte voor witgoed. Naast de badkamer vindt u een sauna, waar het heerlijk ontspannen is.
Er is een groot dakterras van 16 m², dat op het westen ligt. Een prettige plaats waar u met veel plezier van de middag- en avondzon kunt genieten. Op de tweede verdieping is er een ruime (deels bevloerde) vliering aanwezig.

Vanuit de hal op de begane grond heeft u toegang tot de winkel aan de voorzijde van 19 m2 met een toegang aan de straatkant en een grote etalage. Achter de hal liggen achtereenvolgens een bijkeuken (12 m²), een berging (6 m²) en twee werkplaatsen (41 en 30 m²) met ertussen een magazijn (11 m²). Ruimtes die stuk voor stuk uitnodigen tot nieuwe activiteit. Vanuit de tweede werkplaats heeft u toegang tot de grote aangebouwde garage van 22 m² met een overheaddeur.

Het pand wordt verwarmd door middel van gaskachels. Warm water wordt geleverd door een boiler.

Op een mooie plek in Lutjegast staat deze fijne woning op een perceel van 415 m² eigen grond. In het dorp Lutjegast vindt u voorzieningen zoals een basisschool, winkels en sportclubs. Groningen en Drachten zijn dankzij de om de hoek gelegen A7 en Friesestraatweg en via het OV makkelijk bereikbaar. Wilt u erop uit? U vindt een prachtig natuurgebied, fiets- en wandelpaden op een paar minuten afstand.

Ook enthousiast geworden over dit mooie jaren ’30 pand met alle ruimte voor een praktijk aan huis? We laten u graag tijdens een bezichtiging alle mogelijkheden zien, die dit pand te bieden heeft.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Lutjegast
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
415m2 / 160m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in centrum
Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Zonnepanelen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Gaskachels en elektrische verwarming
Warm water
Gasboiler eigendom
Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal